Neverovatno je čime se danas bavi plavuša koja je utrčala na teren Lige šampiona

Foto: Giuseppe Maffia / AFP / Profimedia, Printscreen Instagram/Kinsey

Danas zarađuje milione.

Do 2019. godine za Kinsi Volanski (25) skoro niko nije znao, a onda je uletala skoro gola na finale Lige šampiona i prekinula utakmicu. Od tog trenutka su o njoj pisali svi svetski mediji i stekla je globalnu slavu koju je i te kako umela da iskoristi.

Iako je od tada prošlo tri godine, Kinsi je i dalje aktuelna, a evo kako danas izgleda i čime se bavi.

Nakon prekida utakmice, njen profil na Instagramu bio je odmah ugašen, međutim, ubrzo i vraćen. Danas je prati više od tri miliona ljudi, a ona od istog tog profila zarađuje milione.

Pored zarade od društvenih mreža, Kinsi ima i svoju kolekciju sportske odeće – KinseyFit, postala je pilotkinja helikoptera, ali i vrlo uspešna u svetu nekretnina.

Kinski je investitorka i posrednica u kupovini najluksuznijih stanova širom sveta, a u svom portfoliju već sada ima nekoliko višemilionskih nekretnina. Ali, kao da joj i to nije dovoljno, pa pored svih ovih poslova, ona je i glumica kaskaderka, a za sada je snimila tri filma.

Ako pogledamo njen profil na Instagramu, videćemo da vodi veoma uzbudljiv život.

Pa tako pored silnih obaveza koje joj nameću sva njena zanimanja, Kinsi često putuje, a fotografije sa putovanja obavezno deli na svojim profilima.

Foto: Credit line: Daniel Chesterton / PHC Images / Profimedia

Posetimo, Kinsi je prekinula utakmicu finala Lige šampiona između Liverpula i Totenhema noseći na sebi jednodelni kupaći kostim na kom je bio odštampan naziv sajta za odrasle koji je bio u vlasništvu njenog tadašnjeg dečka, jutrjubera Vitalija Zdorovetskog. Istog trenutka, stekla je svetsku slavu.

***

BONUS VIDEO: Prosidba na fudbalskom terenu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram