Kako danas izgleda Mišel iz kultne serije „Alo Alo“

Foto:printscreen/youtube/Comedy Highlights

"Slušajte ovo pažljivo, jer ću ponoviti samo jednom", rečenica je koje se svi dobro sećamo, a izgovara je Mišel u čuvenoj seriji "Alo Alo". Prošlo je mnogo godina od kada je bila popularna, pa mnoge zanima - kako izgleda danas?

Serija je imala devet sezona i na BBC-u se prikazivala od 1982. do 1992. godine, piše Večernji.

Uprkos tome su mnogi na početku kritikovali kako je serija napravljena da bi ismejavala Drugi svetski rat, autorima serije Džeremiju Lojdu i Dejvidu Kroftu cilj je bio karikiranje ratnih filmova i televizijskih drama.

Glumci koje smo gledali u ovoj sada već kultnoj seriji često ističu kako im je „Alo Alo“ obeležila karijeru, a jedan od sporednih likova koji publika dobro pamti je i Mišel Duboa.

Članicu francuskog Pokreta otpora glumila je britanska glumica Kirsten Kuke. Glumica je ovih dana proslavila 69. rođendan, a čestitku joj je na Instagramu uputila i bivša kolegica iz serije Viki Mišel koju smo gledali u ulozi zanosne konobarice Ivet i objavila je fotografiju na kojoj je pokazala kako izgledaju sada.

„Alo, alo! Sretan ti rođendan, lepa Kirsten. Ti si divna prijateljica i neverovatna glumica. Bilo nam je jako zabavno kad smo radile zajedno. Dobro se provedi s porodicom“, apisala joj je Mišel.

Kirsten je odrasla u Zapadnom Saseksu u Engleskoj, a na Akademiji dramske umetnosti Webber Douglas u Londonu završila je glumu. U srećnom je braku s Stivenom Aktesonom i imaju četvoro dece.

Tokom 2007. godine, na jednom događaju fotografisana je sa Arturom Bostromom, koji je u „Alo Alo“ igrao policajaca.

Foto: Can Nguyen / Capital pictures / Profimedia

***

Bonus video: Šajlo Džoli Pit – Ćerka Anđeline Džoli je najslobodnije dete Holivuda

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram