Pobednica „Prvog glasa Srbije“ danas izgleda dosta drugačije

Poznati 29. avg 202110:22 > 10:33
Moje tri
Moje tri; Foto: Sari Gustafsson / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nevena Božović se nedavno porodila, Sara Jo "žari i pali" kao zvezda pop scene, a šta je s Mirnom Radulović, pobednicom Prvog glasa Srbije?

Mirnu Radulović upoznali smo zahvaljujući njenom moćnom vokalu, kad je kao „Prvi glas Srbije“ na drugom mestu ostavila Nevenu Božović, a na trećem Saru Jovanović. Njih tri su 2013. predstavljale Srbiju na Evroviziji, nakon čega je ipak svaka krenula svojim putem.

Međutim, dok su se Nevena i Sara singlovima borile za svoje mesto na sceni, Mirna se izgubila iz javnosti iako je pobednička nagrada „Prvog glasa“ uključivala snimanje i promociju njenog debi albuma.

Pročitajte još:

Mirna je smatrala da je oštećena tim ugovorom i podnela je tužbu protiv produkcije, a muzikom je nastavila da se bavi kroz nastupe sa svojim bendom i interpretacije poznatih pop i rok hitova.

U međuvremenu, značajno je promenila imidž i verovatno bi iznenadila mnoge koji su svojevremeno navijali za nju.

Smršala je, mediji su konstatovali da se „prepolovila“, da je „dovela liniju do savršenstva“, ali nije samo to – pevačica se danas drugačije i oblači i šminka, ima svoju priču i svoj krug ljudi koji je podržavaju, i, sudeći po fotkama koje kači na društvenim mrežama, deluje samouverenije nego ikada.

*

*

*

*

***

Bonus video: MONIKA BELUČI

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram