Kako danas izgleda Kevin iz filma Sam u kući

kevin sam u kući
Foto: Supplied by LMK / IPA / IPA / Profimedia

Gde je danas glumac iz legendarnog filma?

Ovi dani praznika već tri decenije prosto su nezamislivi bez filma sam u kući. Dogodovštine koje mali Kevin proživljava kad ostane sam u kući bez porodice prepričavaju se godinama i gledaju iznova sa uživanjem. I dok gledamo poznate kadrove, zaboravljamo da je Kevin u međuvremenu odrastao i da nije više onaj klinac koji domišljato sprečava lopove da izvrše svoje loše namere.

i gde je danas Kevin, tj. glumac Mekoli Kalkin?

Prva dva nastavka filma bila su njegov početak, ali i najveći uspeh u celoj njegovoj karijeri, koja je trajala do njegovih tinejdžerskih godina.

Kalkin je 1994. godine napravio pauzu od glume, a vratio se 2003. gostovanjem u televizijskoj seriji Vil i Grejs i ulogom u filmu Čudovište zabava (2003). Napisao je autobiografsku knjigu pod nazivom Junior, koja je objavljena 2006 godine. Godine 2021. glumio je u desetoj sezoni antologijske serije Američka horor priča.

Godine 2013, Kalkin postaje suosnivač humorističke rok grupe, The Pizza Underground, iz Njujorka sa temom pice, čiji je bio vokal. Onda je postao izdavač i izvršni direktor veb-sajta i podkasta za satiričnu pop kulturu, pod nazivom Bunny Ears.

Pisalo se da je posle filma Sam u kući, kako je odrastao, njegov život postao veoma turbulentan, kao i da je imao problema sa porocima.

Takođe, dosta se pričalo i o sumi koju je on do sada zaradio. Strani mediji pišu da glumac danas ima 18 miliona dolara.

On je u intervjuu sa Elen Dedženeris iz 2018. otkrio da nije shvatio da je bogat dok nije postao punoletan jer nije imao pristup svojim finansijama sve dok nije napunio 18 godina — četiri godine nakon što se „penzionisao“.

Danas on ima 42 godine i živi sa devojkom Brendom Song i njihovim sinom.

BONUS VIDEO: Čuvari plaže, nekad i sad

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram