Kako ćerke najbogatijih Srba provode jesen

Foto: Antonio Ahel/Mateja Stanisavljevic/ATAImages/Instagram/kingzepter/Timmie / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia /Shutterstock

Uživaju u životu.

Ćerke srpskih bogataša su od malih nogu okružene luksuzom i izobiljem. One mogu da dobiju sve što požele, žive na visokoj nozi, obilaze najpoznatije svetske destinacije i imaju armiju pratilaca na Instagramu.

Mi smo odlučili da napravimo listu od pet ćerki najbogatijih Srba, zavirimo na njihove profile na društvenim mrežama i bacimo pogled kako se provode ove jeseni.

Ema Cepter

View this post on Instagram

A post shared by ☆ Emma ☆ (@kingzepter)

Ćerka Filipa Ceptera, 22-godišnja Ema Cepter živi život o kojem žene i devojke njenih godina mogu samo da sanjaju. Ona kao naslednica vlasnika „Zepter International“ od malih nogu uživa u luksuzu.

Verovatno se pitate kako se Ema Cepter provodi u ovim jesenjim danima? Na kojoj destinaciji se baškari?

Ema, koja se na Instagramu predstavlja kao „KingZepter“ i ima oko 14.000 pratilaca, živi u Londonu, ali dosta putuje, što je i očekivano. Ona se pre nekoliko dana javila svojim pratiocima iz jednog kafića u Monaku, a društvo joj prave kućni ljubimci koje drži u naručju. Uz piće, u prijatnoj atmosferi, jasno je da se bogata naslednica Filipa Ceptera sjajno provodi.

Ivana Mišković Karić

Ivana Mišković Karić, ćerka biznismena Miroslava Miškovića, nosi titulu jedne od najbogatijih žena Srbije, ali se trudi da svoj život drži u tajnosti. Zato je posebno zanimljivo videti šta misteriozna Ivana radi ove jeseni.

Ivana je nedavno objavila nekoliko fotografija sa Kipra, pa je očigledno da je uživanje u opadanju lišća zamenila morskim ambijentom na ostrvu.

Ona je uslikala selfi pored jednog vodopada, a pokazala je i kako izgleda u kupaćem kostimu dok upija sunce pored bazena. Večernje sati provodi u društvu, što je i ovekovečila fotkom.

Tamara Eklston

Tamara Eklston, ćerka milijardera Bernija Eklstona i nekadašnje manekenke Slavice Radić navikla je na raskošan život. Ona sa suprugom Džejom Rutlandom i dve ćerke živi u 70 miliona dolara vrednoj vili u Velikoj Britaniji.

Najnovija fotografija koju je postavila na Instagram pokazuje da joj je porodica iznad svega.

Ona je objavila delić uživanja u parku sa starijom ćerkom Sofijom i mlađom Serenom. Tamara ne skida osmeh sa lica, a slika pokazuje pravu jesenju uz opalo lišće.

Sandra Mitrović

Sandra Mitrović je ćerka osnivača i vlasnika Pinka Željka Mitrovića i Sonje Mitrović Hani, popularne pevačica iz devedesetih.

Ona je takođe navikla na luksuzan život.

Obrazovala se u Londonu, a potom i na Univerzitetu „Kolumbija“. Dosta putuje, što i potvrđuju njene najnovije fotografije.

Ona se pohvalila fotografijama sa filmskog festivala u San Dijegu. Iako je tamo bila poslom, mlada rediteljka je podelila i trenutke uživanja u čarima grada tokom jeseni.

Anastasija Gudelj

Ćerka Svetlane Cece Ražnatović, Anastasija Gudelj, otkako se udala za fudbalera Nemanju Gudelja, Srbiju je uglavnom zamenila Španijom. Njih dvoje žive u Sevilji, a Anastasija ove jeseni verno bodri svog supruga na tribinama.

Nedavno je objavila fotografiju sa stadiona, ali i delić atmosfere iz ovog španskog grada.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram