Kako 18 godina kasnije izgledaju zvezde serije „Rubi“

Foto: Youtube / TelePlay

Nezaboravna telenovela.

Serija koji je apsolutno svako u Srbiji pogledao definitivno je „Rubi“. Telenovela o lepotici koja želi da se obogati udajom bila je pravi šok za tadašnje vreme – i po mnogima najbolja meksička sapunica svih vremena.

„Rubi“ je emitovana daleke 2004. godine – a kako glavni junaci čuvene serije izgledaju 18 godina kasnije?

Jedan TikTok video je to otkrio, a videli smo da svi junaci čuvene sapunice i dalje deluju mladoliko. Podsetili smo se gde su danas.

Barbara Mori

Prelepa Barbara danas ima 44 godine. Fatalna Urugvajka i dalje pleni lepotom. Barbara je prošla kroz tešku borbu sa zdravstvenim problemima. Glumica se sa nepunih 30 godina suočila sa rakom dojke – ali je uspela da pobedi bolest. Pre nekoliko godina, tačnije u svojoj 39. godini, postala je baka.

Sebastijan Rulji

Zgodni Hektor, plave kose i očiju, pre 18 godina očarao je žene. Danas, glumac koji je tumačio njegov lik izgleda jedanko dobro i još uvek snima sapunice. On je inače Argentinac, a karijeru je započeo daleke 1996. Od tada je snimio više od 20 telenovela – poslednja je izašla ove godine i zove se „I bogati plaču“.

Eduardo Santamarina

Nesrećnu Rubinu ljubav, čuvenog Alehandra, oživeo je glumac Eduardo Santamarina, koji od 2017. godine više ne snima telenovele. Pre toga, bio je jedan od najplaćenijih meksičkih glumaca. Oženio je koleginicu s kojom ima jedno dete. Imao je problema s alkoholom, zbog čega je njegova karijera trpela – ali se sada okrenuo nekim drugačijim glumačkim poslovima.

Žakelin Brakamontes

Maribel je bila dobra devojka koju je Rubi izdala, a njen lik je tumačila Žakelin Brakamontes. Glumica danas ima petoro dece, a snimala je još serija i radila kao voditeljka. Takođe je otvoreno govorila o pobačaju koji je preživela. Ona je 22 godine u srećnom braku s meksičkim vozačem trkačkih automobila, Martinom Fuenteseom.

***

BONUS VIDEO: Čuvari plaže, nekad i sad

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram