Najiskrenija fotka Jelene Đoković – pokazala kako izgleda jutro posle ludog noćnog slavlja

Jutro u kancelariji posle burne noći.

Protekle noći Novak Đoković je nakon gotovo četiri sata atomskog tenisa uspeo da slomi otpor Karlosa Alkaraza i da slavi u finalu mastersa u Sinsinatiju. Najveća podrška, kao i uvek, bila mu je supruga Jelena.

Jelena Đoković je tim povodom poslala jednu zanimljivu poruku na Instagramu. Ona na fotografiji sedi na stolici u kancelariji, u ležernoj pozi, glavom oslonjena na naslon stolice.

„Kad se noću ne spava i slavi, danju bude ovako. Ma neka! Mi baš to tako volimo“, poručila je Jelena.

Zanimljivo je da ona svoj dan ne počinje šoljicom kafe.

„Ne koristim kofein ni u kakvoj formi. Čak ni u zelenom čaju. Možda kafa ne predstavlja porok za većinu ljudi, ali meni je porok sve što bi moglo da kod mene izazove zavisnost koje ne bih mogla da se oslobodim. Nikad mi se nije dopadala pomisao da izgubim kontrolu nad svojim telom“, ispričala je Jelena jednom prilikom.

Dodala je i sledeće:

„Ako ne koristim kofein kako bih se opustila, održala fokus i ostala budna, šta je alternativa? Malo sam istraživala i dobila mnogo dobrih ideja i predloga. Pronašla sam svrhu u promeni načina razmišljanja o hrani, vežbanju, zdravlju generalno. Sve je dobilo više smisla kada sam uložila više vremena kako bih to bolje razumela.“

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram