Jelena Đoković priznala šta joj se desilo kad je prvi put probala kafu, cigare i alkohol

Novakova supruga ima specijalno mišljenje o najpopularnijem napitku na svetu, ali i o porocima uopšte.

Jelena Đoković i njen životni stil čest su izvor javnih polemika. Prema mišljenju mnogih, principi kojih se drži prilično su kontroverzni, u najmanju ruku nekonvencionalni. Zašto Stefan i Tara ne gase svećice na torti, da li se sa širenjem 5G mreže proširila i korona, da li će stvarno praviti sapune i kupke od sopstvenog zamrznutog mleka… O načinu ishrane da ne govorimo.

U slučaju da vam sve to nije dovoljno, evo šta je supruga Novaka Đokovića u svom blogu pre nekoliko godina pisala na temu „Kako sam otkrila šta je najbolje za moje zdravlje”.
Pozabavila se jednim od najpopularnijih napitaka otkako postoji svet – kafom.

Kofeinom, da budemo precizniji.

„Ne pijete kafu? Baš nikad? Čak ni ujutru? Sigurno? Kako onda ostajete budni ceo dan“, pitala je Jelena pratioce i otkrila da ni ona ne konzumira kafu.

„Ne koristim kofein ni u kakvoj formi. Čak ni u zelenom čaju. Možda kafa ne predstavlja porok za većinu ljudi, ali meni je porok sve što bi moglo da kod mene izazove zavisnost koje ne bih mogla da se oslobodim. Nikad mi se nije dopadala pomisao da izgubim kontrolu nad svojim telom“, ispričala je Jelena, pa dodala.

„Ako ne koristim kofein, kako bih se opustila, održala fokus i ostala budna, šta je alternativa? Malo sam istraživala i dobila mnogo dobrih ideja i predloga. Pronašla sam svrhu u promeni načina razmišljanja o hrani, vežbanju, zdravlju generalno. Sve je dobilo više smisla kada sam uložila više vremena kako bih to bolje razumela.“

Drugom prilikom Jelena je otkrila da je probala kafu kad je bila mlađa.

„Nije mi se dopala. Zapravo, povraćala sam cele noći posle toga. Probala sam i cigaretu, pa povraćala celu noć. Probala sam i alkohol, povraćala tri dana i oslabila 4 kilograma za to vreme. Probala sam bar nekoliko puta“, rekla je Jelena iskreno.

Time su njeni dani isprobavanja „navika odraslih“ bili završeni. Ona kaže da nije mogla sebe da natera da joj se bilo šta od toga dopadne. Kad joj nije dobro, ne može da se koncentriše, lako se nervira i zdrava hrana joj pomaže da se vrati u fokus.

BONUS VIDEO:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram