Jeziva tajna Zverke stara 26 godina koju su svi zaboravili

Poznati 18. dec 202108:50 > 08:50
Foto: CHRISTIAN Z/DAVE V / Bauer Griffin / Profimedia

Kris Not, glumac kog ćemo svi pamtiti kao Zverku iz "Seks i grada", optužen je za seksualno zlostavljanje od strane dve žene. Koristeći pseudonime Zoi i Lili, dve žene - koje sada imaju 40, odnosno 31 godinu - rekle su za The Hollywood Reporter da ih je Not silovao. Glumac je i ranije optužen od strane svoje bivše devojke za zlostavljanje, još pre 26 godina - a to su svi zaboravili.

Bivša devojka Krisa Nota, manekenka Beverli Džonson, optužila ga je da ju je tukao, pretio smrću i da će je unakaziti u sudskim dokumentima iz 1995. godine, otkriva novinski članak koji se sad ponovo pojavio.

Članak – koji je objavljen u The National Equirer – sad je osvanuo na Instagram nalogu Diet Prada, nakon što su zvezdu serije „Seks i grad“ dve žene optužile za silovanje.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Diet Prada ™ (@diet_prada)

Prema članku, Džonson, koja sada ima 69 godina, tvrdi da ju je Not, s kojim je izlazila između 1990. i 1995. „tukao“ tokom njihove veze, kao i da joj je pretio smrću i zvao je „do 25 puta dnevno“.

Takođe je pretio da će je unakaziti, pa čak i „zakleo se da će joj ubiti psa“.

Novine je tada objavile da je Beverli rekla prijatelju:

„Nikada u životu nisam bila tako uplašena. Prosto ne mogu da verujem da bi se neko ko je nekada bio tako nežan i sladak mogao pretvoriti u ovog pobesnelog divljeg čoveka“.

Kris Not je negirao optužbe koje je manekenka iznela protiv njega. Protiv njega nikada nije podneta krivična prijava.

Žene koje danas optužuju Nota tvrde da je imao seks sa njima ispred ogledala, bez njihovog pristanka.

Prvi napad se dogodio 2004. godine, dok se drugi dogodio 2015. godine, tri godine nakon što se Not oženio svojom suprugom Tarom Vilson, sa kojom ima dvoje dece.

***

Bonus video: Šerijatsko pravo – Avganistan u strahu od surovih kazni

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram