Iz operacione sale direktno stigla na crveni tepih

Halsey
Foto: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Jedan od najboljih autfita na ovogodišnjoj dodeli Gremi nagrada nosila je pevačica Halsey, koja je samo tri dana pre crvenog tepiha imala operaciju.

Halsey je tri dana nakon hiruške intervencije stigal na crveni tepih u Las Vegasu. Ona je na operacijI završila zbog svoje borbe sa endometriozom, a neverovatno je da u identičnoj situaciji bila i 2017. godine. Tada je isto tri dana pre dodele Gremija imala prvu operaciju zbog endometrioze.

Ona je na mrežama zamolila svoje fanove da drže distancu kada je budu videli na dodeli jer će biti i dalje „osetljiva“. Na dodeli se nije zadržala dugo zbog svoje situacije.

Baš zbog svega toga, niko nije očekivao da će se na crvenom tepihu pojaviti u spektakularnom izdanju koji su modni kritičari nazvali „crna udovica“.

Gremi
Foto: Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia

Efektan nakit, gola ramena, tetovaže i šešir su ceo autfit podigli na viši nivo. Pressiat modnu kombinaciju je uparila sa nakitom Tiffany & Co. i Stuart Weitzman cipelama. Šešir koji je nosila je vintidž, s potpisom Pierre Cardin.

Dijagnoza koju Halsey ima, endometrioza, se obično javlja između 25. i 29. godine, brzo napreduje, a nastaje kada se sluznica materice nađe na pogrešnom mestu, obično na unutrašnjim genitalnim organima i trbušnoj maramici zidova male karlice. Milioni žena širom sveta dijagnozu obično traže godinama.

***

Bonus video:  Dodela Gremi nagrada i poznati na crvenom tepihu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram