Iris je trenutno najvoljenija žena u Splitu

Foto: Instagram/riril33

Iris Rajčić, supruga fudbalera Marka Livaje, trenutno je najvoljenija žena u Splitu jer navijači "Hajduka" smatraju da je ostanak sportiste u klubu dobrim delom njena zasluga.

Poslednjih dana navijači Hajduka molili su fudbalera, Gospu Sinjsku i splitski klub da Marko Livaja produži ugovor s Hajdukom, piše Index.

Fudbaler u klubu ostaje do 2024. godine i trenutno je jedna od najvoljenijih osoba u gradu Splitu.

A navijači još više vole njegovu suprugu, Iris Rajčić, jer misle da ga je ona nagovorila da ostane.

„Ovo je jako važan dan za klub, srećni smo što smo potpisali dugoročni ugovor s Markom Livajom. On je bio želja ne samo nas nego i celog navijačkog puka. Hvala Marku, njegovoj supruzi Iris i celoj njegovoj porodici jer veruju u Hajduk i ovo što radimo“, kazao je juče sportski direktor Hajduka.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Iris Rajčić (@riril33)

Iris Rajčić bez prestanka stižu poruke zahvalnosti što Livaja ne odlazi iz Splita.

Pročitajte još.

„Pozdrav Iris. Kad ti god bude trebalo da ti neko ode u prodavnicu slobodno se javi. Ma šta god ti bude tribalo. Od spremanja kreveta (žena je sobarica), do usisavanja, pa sve do popravaka mašina, bojlera i sličnih stvari. U bilo koje doba dana i noći… Čak možeš i između 14 i 17 sati bez ustručavanja… Lip pozdrav i svako dobro… ŠAMPIONI“, napisao je Iris jedan navijač juče, a ona se šaljivom porukom pohvalila na Instagramu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Iris Rajčić (@riril33)

Iris Rajčić i Marko Livaja u vezi su sedam godina. Manekenka i 14 godina mlađi fudbaler imaju dvoje dece, Elizabet koja je napunila četiri godine i Lorenca koji je rođen u februaru ove godine.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram