Holivudska lepotica iz poznate porodice danas izgleda neprepoznatljivo

Foto: Image Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

Ne liči na sebe.

Glumica iz devedesetih Bridžit Fonda bila je jedna od najvećih filmskih zvezda, a danas izgleda neprepoznatljivo.

Na najnovijim fotografijama vidi se glumica kako šeta Los Anđelesom u širokoj crnoj trenerci, dugom belom džemperu i sa raščupanom kosom. U rukama je nosila papire, a kad je primetila paparace, skrenula je pogled. Poslednji put javnost ju je videla u septembru prošle godine.

Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Bridžit (59) se iz sveta glume povukla 2002. godine, i to nakon pojavljivanja u nekoliko hvaljenih filmova, a u javnosti je prvi put viđena tek 12 godina kasnije. Paparaci su je ovih dana uhvatili u ležernom izdanju kada je krenula u kupovinu, a nekadašnja vitka plavokosa lepotica danas ne liči na sebe, i to zbog nekoliko desetina kilograma više, prosede kose i naočara za vid.

Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Nakon što se povukla iz Holivuda, posvetila se porodičnom životu, a inače potiče iz slavne holivudske dinastije Fonda, u kojoj su njen deda Henri, otac Piter i tetka Džejn. U svetu glume vrhunac slave postigla je tokom 80-ih i 90-ih nakon što je dobila glavne uloge u brojnim filmovima.

Godine 1997. s Robertom De Nirom, Semjuelom L. Džeksonom i Pem Grir glumila je u kriminalističkoj drami „Jackie Brown“ Kventina Tarantina, a njena poslednja glavna uloga bila je sa Džet Lijem u filmu „Zmajev poljubac“ iz 2001. godine. Svoju glumačku karijeru odlučila je završiti 2002. kako bi osnovala porodicu sa Denijem Elfmanom, a sina Olivera dobili su 2005. godine.

Foto: Patrick Rideaux / Shutterstock Editorial / Profimedia

Deni i Bridžet su 2020. prodali su svoje dve vile u Los Anđelesu za 14,6 milijuna dolara i preselili se u Santa Barbaru, gde poseduju ranč.

Iako su planirali da tamo ostanu samo mesec dana tokom pandemije korona virusa, na kraju su odlučili da će ranč postati njihov primarni dom, prenosi showbuzz.dnevnik.hr.

***

Bonus video:Senidah i Lepa Brena Dvougao

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram