Bolna propast holivudskog miljenika: Zbog loše odluke danas je neprepoznatljiv

miki rurk
Foto: Producers Sales Organization / AFP / Profimedia

Najpoznatiji je po čuvenoj erotskoj drami.

Slavni Miki Rurk bio je frajer za kojim su žene nekad vrištale zbog njegove zanosne lepote, ali sad bi mogle vrisnuti jedino ako ga iznenada susretnu pri slabijem svetlu budući da je od njegovog atraktivnog izgleda malo ostalo.

Sve je krenulo kad je glumac, koji je igrao u čuvenom filmu Devet i po nedelja, osim u Holivudu poželeo da se ostvari i na sportskom planu. Počeo je da se profesionalno bavi boksom. Karijera u tom sportu mu je donela niz povreda poput slomljenih rebara, nosa, obraza, povređenog jezika i gubitka kratkotrajnog pamćenja.

Jasno, povrede su uticale i na njegov izgled, a kad je poželeo da se vrati glumi, to mu je bilo teže nego što je očekivao. Stvari je pokušao da popravi rekonstrukcijom lica i ubrizgavanjem botoksa, ali to ne samo da nije pomoglo već mu je i prilično naružilo izgled.

Svoje operacije nikad nije skrivao i o njima je otvoreno govorio, ali stvari su se otele kontroli i postao je zavisan od „popravljanja“.

Foto: Charlie Pycraft / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

„Nos mi je bio dva puta slomljen. Imao sam pet operacija nosa. Morali su da mi uzmu hrskavicu s uha da bi mi obnovili nos i još nekoliko operacija jer ožiljak nije zacelio kako treba“, rekao je jednom Rurk, a prenosi story.hr.

„Uglavnom sam uvek tražio da mi vrate lice na mesto. Međutim, odabrao sam pogrešnog hirurga i navukao se“, priznao je jednom prilikom.

Osim zavisnosti od plastičnih operacija, dugo se vremena borio i sa zavisnošću od alkohola i narkotika, ali je, navodno, uz pomoć psihoterapije uspeo da se izbori sa svojim demonima.

Zavidnu karijeru u filmu nikad nije uspeo da vrati, a danas se u medijima najčešće pojavljuje zbog svog izobličenog izgleda. Nedavno je snimljen na ulicama Beverli Hilsa, a iako se osmehivao paparacima, 70-godišnji glumac odaje zaista tužnu sliku nekadašnjeg lepotana.

BONUS VIDEO: Poznate lepotice i zveri

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram