Hoću da izgledam u bikiniju kao Kristi Brinkli u 67. godini

Kristi Brinkli,
Kristi Brinkli, Foto: ABC / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Dok se mnogi od nas oblače slojevito i spremaju za hladna zimska jutra, 67-godišnja Kristi Brikli živi život baš onako kako želi - i to u bikiniju.

Jedna od najpoznatijih manekenki 20. veka, zvezda spota za pesmu ‘Uptown Girl’ Bilija Džoela, podelila je selfi u ogledalu na kojem nosi crni bikini sa lepršavim ogrtačem za plažu i slamnati šešir. Na slici nema svoj karakterističan osmeha, već nanosi sjaj za usne.

Bez oklevanja, prijatelji i pratioci zasuli su mamu troje dece pohvalama: „Vi ste primer za dobro proživljen život!”, „Vatra na plaži! @christiebrinklei izgleda fantastično”.

Među komentarima je bilo i trolova i kritičara, ali Kristi je još ranije rekla da će da nastavlja da pokazuje seksi fotografije kako bi ohrabrila i druge žene njenih godina.

„Postavljam ove slike jer sve vreme čujem žene mojih godina koje govore ’Hvala što ste promenili način na koji ljudi razmišljaju o godinama’“, rekla je prošle godine.

„Svi su različiti, svi su jedinstveni. Ali, to je kao da kažete gimnastičarki da ne može da radi prevrtanja nakon određenog uzrasta. Nema smisla. Ako imate sjajne noge, pokažite ih… Nemojte da vas kontrolišu ti brojevi“, poručila je tada Kristi.

Uprkos tome što se drugi supermodeli poput 56-godišnje Pauline Porizkove vraćaju i poziraju na stranice Sports Illustrated-a decenijama nakon njihovog prvog pojavljivanja, Brinkli kaže da dane u bikiniju provodi samo iz zabave.

„Bila sam tamo, uradila sam to“, poručila je.

***

Bonus video: Najlepše plaže

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram