Hajdi Klum skinula se usred emisije jer nije mogla da podnese vrućinu i pokazala je još jednom kakva je carica

Hajdi Klum
Foto: First We Feast / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Hajdi Klum gostujući u popularnoj Jutjub emisiji "Hot ones" pokušala je da ostane "hladna", smirena i pribrana dok je jela začinjena krilca, ali je ubrzo postala žrtva ozloglašenog ljutog sosa zvanog Da' Bomb. Emisija "Hot ones" ugostila je veliki broj slavnih ličnosti koji zajedno sa voditeljem emisije diskutuju o karijeri i posle svakog pitanja pojedu ljuto začinjeno pileće krilce. 

Na početku epizode, Hajdi Klum rekla je voditelju Šonu Evansu da nije ljubitelj začinjene hrane.

Imam četvoro dece, čak i ako bih stavila biber na hranu, oni bi rekli –  mama, to je malo ljuto. Dakle, uvek sam kuvala i ljudi koji su kuvali i za moju porodicu, blago začinjeno zbog dece, tako da osećam da će mi ovo danas biti veoma teško“, rekla je Hajdi na početku epizode.

Iako je Klum imala strategiju da ne dozvoli da joj krila dodirnu usne, nije mogla da spreči „udar“ ljutog sosa po imenu Da’ Bomb, koji važi za jedan od najljućih.

Hajdi Klum u emisiji Hot Ones
Foto: First We Feast / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Nakon što su Klum i Evans uzeli zalogaj, Klum je morala da popije nekoliko gutljaja mleka kako bi ublažila ljutinu, a onda je rekla da joj postaje nepodnošljivo vruće. Zatim je otkopčala teksas košulju, da bi je nekoliko sekundi kasnije skinula i ostala je samo u crvenom brushalteru.

„Sada i meni postaje vruće, Hajdi“, našalio se Evans mašući rukama.

Međutim, izgleda da to nije pomoglo jer je nekoliko trenutaka kasnije Klum popila još nekoliko gutljaja mleka, ali ništa nije pomagalo.

Hajdi Klum skinula teksas košulju
Foto: First We Feast / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Hajdi Klum do kraja emisije sedela je u teksas pantalonama visokog struka i crvenom brushalteru i nastavila da razgovara, hladi se i smeje sa voditeljem. Evans je dobio veliki broj pohvala u komentarima ispod emisije jer se ponašao profesionalno, nije upućivao poglede niti postavljao pitanja čuvenoj nemačkoj manekenki koja je sedela u brushalteru.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram