Voljeni čovek Hajdi Klum kog je izgubila dok se tri puta udavala

hajdi klum
Foto: Xavier Collin/Image Press Agency / The Mega Agency / Profimedia

Čini se da Hajdi Klum ne ume da bude sama.

Od svojih dvadesetih ona je ili u vezi ili u braku.

Foto: Larry Marano / Shutterstock Editorial / Profimedia

„Volim da sam zaljubljena“, rekla je Hajdi ekskluzivno za Closer 2017.

Nemačka lepotica, koja 1. juna puni 49 godina, udala se prvi put 1997, kada je počela da se bavi manekenstvom. Bio je to njen stilista Rik Pipin. Hajdi je tada imala 24 godine. U naredne dve godine je postala Viktorijin anđeo i jedna od zvezda u usponu kompanije za donji veš. Sa Rikom se rastala nakon pet godina braka 2002.

Hajdi je brzo nastavila dalje. Dok se rastajala od Rika, manekenka je započela romansu sa milijarderom, šefom Formule 1, Flaviom Briatoreom.

Među njima je bilo skoro 23 godine razlike, a Hajdi je bila jedna u nizu modela s kojima je Flavio bio, između ostalog, pet godina je pre Hajdi izlazio sa Naomi Kembel.

Godine 2003. Hajdi je zatrudnela, ali ubrzo potom su raskinuli. Ipak, nije postala samohrana majka. Hajdi je tokom trudnoće upoznala pevača Sila u holu jednog njujorškog hotela 2004. godine.

Zaljubili su se na prvi pogled, a Sil je bio prisutan na rođenju Hajdine ćerke Leni u Njujorku. Kasnije ju je i usvojio. On i Hajdi su se venčali u maju 2005. i potom dobili troje dece.

Hajdi i Sil su šokirali Holivud kada su 2012. objavili da se razvode jer su delovali vrlo skladno.

Ali ona ni nakon toga nije dugo bila sama.

Upoznala je čoveka koga je mnogo zavolela, ali za kog se nije udala. Bio je to trgovac umetninama Vito Šnabel. Uprkos tome što je bio 13 godina mlađi od Hajdi, njih dvoje su delovali kao srodne duše. Tri godine su bili u strasnoj vezi i delovalo je da će ostariti zajedno.

Ipak, Hajdi ga je izgubila 2017. godine. Njen život i život njene dece bio je u Los Anđelesu, dok je Vita posao vukao u Njujork, piše closerweekly.com.

Već nekoliko meseci kasnije Hajdi je našla novog i još mlađeg muškarca. Počela je da izlazi sa kolegom iz Nemačke i gitaristom Tokio hotela Tomom Kaulicom. Prvi put su primećeni kako se zabavljaju u martu 2018, a dva meseca kasnije postali su redovan slavni par na raznim svečanostima. Hajdi je otkrila za InStile kako je biti sa 17 godina mlađim muškarcem.

„Moj dečko je mnogo mlađi od mene i mnogi o tome govore. I jedino tada mislim o svojim godinama. Inače ne razmišljam mnogo o tome. Treba samo da živite srećno i ispunjeno, a ne da brinete previše o tome šta ljudi misle jer će vam briga samo stvoriti više bora.”

Tom je zaprosio Hajdi u decembru 2018, a u februaru naredne godine su se venčali u tajnosti. Danas, tri godine kasnije i dalje deluju vrlo zaljubljeno.

BONUS VIDEO: Svetske zvezde u Pirelijevom kalendaru kroz objektiv Brajana Adamsa

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram