Glavna glumica iz House of the Dragon u realnom životu izgleda potpuno drugačije

Milly Alcock
Foto: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Mili Alkok - zapamtite to ime.

„House of the Dragon“, dugo očekivani nastavak „Igre prestola“ je stigao, a mladu princezu Reniru Targarjen igra australijska glumica Mili Alkok.

Ono što je neobično je to što je u prvoj epizodi serije njen lik izgledao potpuno umereno, bez šminke i upečatljivih kostima. Uglavnom, u tako velikim projektima, glumce imaju jaku šminku pa često izgledaju i deset godina starije, ali ovde to nije bio slučaj. Mili ima 22 godine, ali gledajući seriju, svako bi pomislio da je tinejdžerka. U realnom životu i na premijerama zapravo izgleda dosta drugačije.

Milly Alcock
Foto: Andrew Sims / News Licensing / Profimedia

Iako je imala uloge na australijskoj televiziji, ona je nova u Holivudu, a pre samo dve godine je prala sudove u restoranu kako bi sastavila kraj s krajem.

Mili je inače napustila srednju školu da bi se posvetila glumi. Rizik se očigledno isplatio, što je priznala u jednom intervjuu.

„Znala sam da će ta odluka biti mnogo vrednije iskustvo od dobijanja diplome“, rekla je.

Mili trenutno živi u Londonu, a pre nego što je dobila ulogu princeze Renire Targarjen živela je na tavanu mamine kuće u Australiji.

Milly Alcock
Foto: – / Shutterstock Editorial / Profimedia

Između uloga, prala je sudove u jednom restoranu kako bi zaradila dodatni novac ali jednog dana je primila poziv od svog agenta koji joj je potvrdio da je dobila željenu i prestižnu ulogu princeze Renire koja će joj tek doneti svetsku slavu.

House of the Dragon
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Uloga u ovoj seriji je bila pravo vatreno krštenje za Mili.

Živeći sama po prvi put usred globalne pandemije i radeći na visokobudžetnoj produkciji, priznala je da je bila van sebe i da se oslanjala na podršku svojih kolega glumaca.

***

Bonus video: Čuvari plaže, nekad i sad

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram