Detalj koji je pokvario utisak o seriji „House of the Dragon“

House of the Dragon
Foto: Supplied by LMK / ipa-agency.net / IPA / Profimedia

Epizoda košta 20 miliona, kako je moguće ovako nešto?

Prva epizoda dugo iščekivane HBO serije „House of the Dragon“ je podelila publiku, i iako su očekivanja bila ogromna zahvaljujući sestrinskoj „Game Of Thrones“, činjenica je da je glavna zamerka odsustvo harizmatičnih likova.

Scene u kojima krv pršti na sve strane, seks bez cenzure i zmajevi ipak za sada nisu dovoljni. Prvu polovinu epizode ne gledajte ako vam se spava, drugu nećete ni dočekati. Pred kraj postaje zanimljivije i zato dajemo šansu da se ceo prvi utisak vremenom promeni.

serija
Foto: LANDMARK MEDIA / Alamy / Alamy / Profimedia

Ono što je ljude najviše zasmejalo, ali i zapanjilo s obzirom na neverovatnu cifru od 20 miliona dolara po epizodi, su perike glavnih aktera. Ušle su čak i u naslove mnogih svetskih medija.

Entertainment Weekly je objavio tekst s naslovom „Perike Vesterosa – zvezde House of the Dragon pričaju o svojoj kosi“, a „Washington Post“ piše da je serija nova Igra prestola s više perika i manje veličine.

Znači ljudi, perike su im užas!

U nekim delovima se čak vide linije lepka, što se dodatno primećuje kod svih s plavom kosom.

Na sajtu junkee.com su čak napravili tekst u kom su sve bele perike iz serije rangirane. Najbolja je ona princeze Raenire Targarien (koja ni ne nosi periku nego umetke), a najlošija princa Daemona za koju pišu – toliko je loša da je dobra – da se zapali.

 House of the Dragon
Foto: Supplied by LMK / ipa-agency.net / IPA / Profimedia

Jeste li vi gledali? Kako vam se čini?

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram