Gde su Nikita i Majkl, najseksi par iz omiljene serije 90-ih

Peta Wilson Roy Dupuis
Roy Dupuis, Peta Wilson Foto:Alliance Atlantis Vivafilms / Entertainment Pictures / Profimedia/IFA Film / United Archives / Profimedia

Devedesetih godina netremice smo pratili opasne avanture špijunskog para - vatrene plavuše Nikite i ćutljivog misterioznog Majkla, koji su pokušavali da održe svoju ljubav u svetu spletki i tajni. Od premijernog emitovanja serije "Nikita" je prošlo prilično vremena, pa je zanimljivo videti gde su danas i kako izgledaju glavni akteri.

Nikita – Pita Vilson

Pita je rođena 18. novembra 1970. u Sidneju u Australiji, gde je provela dobar deo svog detinjstva. Ipak, zbog očevog posla se često selila, pa je jedno vreme odrastala i na Papua Novoj Gvineji.

Jedno vreme joj nije bilo nimalo lako jer se dugo borila sa malarijom, a i proživela je razvod roditelja zbog čega se preselila kod bake i deke.

Zavodnica i van serije

U svet poznatih ju je vinula serija Nikita, za koju su je izabrali među 200 kandidatkinja. Otkako je zbog nje postala deo holivudskog džet seta, povezivali su je sa više poznatih muškaraca. Početkom devedesetih, dok je Peta pokušavala da uspe u šou biznisu, mnogi su pisali o njenoj aferi sa Mikom Džegerom nakon što se pojavila u njegovom spotu. Istina je da su se njih dvoje dosta zbližili, s tim što ona nije ni potvrdila ni demantovala navode o vezi.

nikita
Foto: Joe Sutter, PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia

Godine 1997. ona se zavolela sa 12 godina starijim režiserom Demijanom Harisom s kojim je dobila jedno dete, ali nakon pet godina veze su raskinuli. U međuvremenu su kružile glasine i da je imala aferu sa Raselom Krouom, i to dok je bio u vezi sa Meg Rajan.

Takođe, mnogi su tvrdili da je ruski predsednik Vladimir Putin bacio oko na ovu Australijanku dok je bila njegova gošća na Međunarodnom filmskom festivalu u Moskvi 2001. godine i poklonio joj veoma skupu ogrlicu.

Nakon toga ona je bila u par kraćih veza s kolegama, ali nije bilo većih ljubavi.

Posle serije Nikita gledali smo je u Ligi izuzetnih džentlmena, gde se pojavila kao jedni ženski lik, i to kao kao brineta.

Zaigrala je i u TV seriji CSI: Miami 2010, nakon čega se više posvetila dizajnu i modi, svojoj staroj ljubavi.

Od 2012. počela je da kreira donji veš i osnovala svoj brend. Petino bogatstvo se procenjuje na oko 10 miliona dolara, najvećim delom od glume, ali i od novog posla koji je ispunjava.

Majkl – Roj Dipi

Roj Dipi je kanadski glumac i aktivista, koji je rođen 21. aprila 1963. I njemu su se kao i Peti roditelji rano razveli nakon čega se sa majkom preselio u Kvebek, gde je završio srednju školu. Potom je u Monteralu studirao glumu i zaigrao u više desetina naslova. Ipak, najpoznatiji je baš po ulozi specijalca protiv terorizma u seriji Nikita.

Zanimljivo je da je Roj 1996. godine u blizini Montreala kupio seosko imanje iz 1840. na 20 hektara zemlje, koje redovno održava i restaurira. Roj je i strastveni ljubitelj sporta, pre svega hokeja i golfa. Njegovi hobiji su i astronomija i fizika, kao i sviranje violončela koje je naučio kao dečak.

Poslednjih nekoliko godina poznat je po svojoj strasti za jedrenjem, te stalno nabavlja stare čamce i reparira ih za duge plovidbe.

Borac za reke

Dugo je podržavao fondaciju koja obezbeđuje pse vodiče za decu i odrasle sa oštećenim vidom i službene pse za osobe sa drugim invaliditetima. Pre nekoliko godina postao je suosnivač Fondacije Rivers koja štiti reke Kanade od eksploatacije hidroelektranama i tome je vrlo posvećen.

Dipija su godinama povezivali sa brojnim lepoticama, zna se da je bio u vezi sa Simon-Eliz Žirard i Selin Bonije, a poslednjih godina je u ljubavi sa glumicom Kristin Bolje.

BONUS VIDEO: Paparaco lov na poznate

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram