Gde su danas bivše devojke Miloša Bikovića: Ljubav sa fakulteta kojoj se uvek vraćao nedavno se udala u tajnosti

Prave su lepotice.

Vest da je devojka Miloša Bikovića Ivana Malić u poodmakloj trudnoći i da dugogodišnji par čeka bebu odjeknula je juče u medijima. Jedan od popularnijih srpskih glumaca i njegova izabranica iz Crne Gore mesecima su krili srećnu vest, ali pošto je informacija dospela u javnost, Biković se tim povodom i oglasio na Instagramu, te naveo da su srećni što će se uskoro ostvariti u ulozi roditelja.

Privatni život Miloša Bikovića oduvek je intrigirao javnost, a pre lepe pravnice poznati glumac ljubio je poznate srpske lepotice.

Mi vam otkrivamo gde su one danas.

Anja Alač

View this post on Instagram

A post shared by Anja Josifovski (@anja_alac)

Jedna od prvih ljubavi Miloša Bikovića bila je koleginica Anja Alač. Ćerka proslavljene glumice Vesne Čipčić i popularni glumac zavoleli su se na fakultetu, u vezi su bili pre gotovo 10 godina, a nakon raskida Anja je uplovila u romansu sa glumcem Radovanom Vujovićem.

Nakon kraha te ljubavi, vratila se u naručje Bikoviću, kada su 2015. rešili da svojoj ljubavi daju još jednu šansu. Tada su uslikani zajedno u javnosti, ali nisu želeli da komentarišu svoju vezu. Ostali su u dobrim odnosima.

Anja Alač je danas u braku sa aritekrom i konceptualnim umetnikom Andrejem Josifovskim, poznatijim pod imenom Pijanista, sa kojim ima dvogodišnjeg sina Alekseja. Par se ove godine venčao u tajnosti, a najvažnija zvanica na venčanju bio je njihov naslednik.

View this post on Instagram

A post shared by Anja Josifovski (@anja_alac)

Brankica Sebastijanović

Još jedna glumica koja je bila Bikovićeva ljubav jeste Brankica Sebastijanović. Kad su započeli vezu, ona je još studirala, a njegova karijera bila je na početku. Bili su partneri u filmu i seriji „Samac u braku“. Njihova ljubav trajala je oko četiri godine, a pažnju javnosti su posebno privlačili zbog odluke da se „čuvaju za brak„. O svojoj odluci su i sami govorili u medijima.

Nakon raskida, lepa glumica poznata po ulozi u seriji „Zona Zamfirova“, „Sinđelići“ i „Urgentni centar“ se retko eksponira u medijima i o njenom životu se malo toga zna.

Brankica je, kako su mediji pisali, posle Bikovića bila u romansi sa Matejom Šijanom, bivšim producentom televizije „Avala“, koji ju je pre izvesnog vremena verio, a da li su i dalje zajedno ili ne, nije poznato.

Ponekad je aktivna na društvenim mrežama, na kojima uglavnom objavljuje fotografije iz svoje svakodnevice.

Saša Lus

View this post on Instagram

A post shared by Sasha Luss (@sashaluss)

Ruska glumica Saša Lus i Miloš Biković upoznali su se na snimanju reklame, a ubrzo su osvanuli na naslovnoj strani ruskog izdanja“Vogue“. Bili su zajedno nekoliko meseci tokom 2016. godine i nisu krili svoju ljubav ni na društvenim mrežama.

Kada se u medijima pojavila slika Saše Lus na kojoj se nalazi sa muškarcem koji nije Miloš, manekenku su osudili i prozvali preljubnicom.

Miloš je, kao pravi kavaljer, bio prinuđen da je brani, pa je na Instagramu objasnio da su on i Saša raskinuli pre nego što je ta fotka nastala, ali da nisu obavestili javnost.

Saša Lus krasila je naslovne strane najprestižnijih svetskih magazina i nosila modele poznatih kreatora, a ubrzo nakon raskida sa glumcem, oprobala se i kao glumica. Glumila je u ruskom akcionom trileru „Anna“ 2019. godine, američkom filmu „Shattered“ 2022. i ove godine u filmu „Sheroes“.

Aglaja Tarasova

Još jedna Ruskinja koja je pala na šarm Bikovića je prelepa glumica Aglaja Tarasova. Bila mu je partnerka na filmskom platnu u filmu „Led“. Bili su u vezi od 2016, a Biković je u aprilu 2018. objavio da su raskinuli.

Aglaja je sa Milošem dolazila i u Srbiju, gde je bila njegova pratilja na venčanju Jelisavete Orašanin, Miloševe najbolje drugarice, i košarkaša Miloša Teodosića. Aglaja se druži i sa našom glumicom Milenom Radulović, koja intenzivno snima i u Rusiji.

Zanimljivo je da je Miloš glumio i sa Aglajinom mamom, u filmu „Mitovi“, poznatom ruskom glumicom Ksenijom Rapaport.

Arina Vološina

Biković se zabavljao i sa plesačicom Arinom Vološinom iz Ukrajine. Prvi put su snimljeni na večeri magazina „InStyle“ u Rusiji gde je glumac išao na poziv režisera Nikite Mihalkova, kako bi bio član žirija Međunarodnog filmskog festivala.

Prelepa Arina Vološina podigla je javnost na noge kada je iznela optužbe na račun Bikovića da se ponašao veoma grubo u vezi. Tada je istakla da je gajila nadu da u njemu ima nečeg ljudskog.

Barbara Tatalović

Barbarina veza s Milošem iznova je bila u centru pažnje nakon što je Ruskinja Arina Volšina pre dve godine ispričala kako za godinu dana sa Bikovićem nije živela svoj život i kako je gajila nadu da u njemu ima nečeg ljudskog, ali džaba. Barbara ju je podržala, izjavivši da je Biković bio manipulativan u vezi.

Miloš Biković nikad nije komentarisao ove njene reči niti se branio.

Barbara Tatalović jedna je od najlepših srpskih manekenki. Zovu je i najlepšom Valjevkom koja je osvojila svet harizmom.

Zanimljivo je da je Barbara zapravo rođena u Holandiji, ali je detinjstvo provela u Valjevu, gde je završila turizam u ekonomskoj školi, a onda se vrlo brzo probila u svetu mode.

Posle Bikovića ona je sreću našla pored sportiste Igora Davidovića, što u početku nije želela da otkriva javnosti.

Ipak, za njen 25. rođendan Igor je objavio njihove prve zajedničke fotografije, nakon čega je i ona rado delila trenutke u kojima uživaju.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram