Barbara Tatalović – najlepša Valjevka koja je omađijala svet

barbara tatalović
Foto: Printscreen/Instagram/@barbaratatalovic

Nikako ne voli da je zovu tako.

Barbara Tatalović jedna je od najlepših srpskih manekenki. Zovu je i najlepšom Valjevkom koja je osvojila svet harizmom.

Zanimljivo je da je Barbara (26) zapravo rođena u Holandiji, ali je detinjstvo provela u Valjevu. Tu je završila turizam u ekonomskoj školi, a onda se vrlo brzo probila u svetu mode.

Njenu lepotu nije bilo teško zapaziti, pa i ne čudi mnogo što je 2011. godine postala Elitovo lice godine. Odabrana je i za zaštitno lice nove reklamne kampanje modnog brenda Tom Tejlor. Vremenom se dokazala na pistama od Šangaja do Pariza.

U jednom trenutku Barbarinoj lepoti nije mogao da odoli ni naš glumac Miloš Biković. Oni su ušli u vezu pre pet godina, s tim što su se neko vreme trudili da sve drže u tajnosti.

Barbara je imala i manju ulogu u filmu Hotel Beograd u kojem je glumio i Miloš.

Njih dvoje su vremenom postali prava atrakcija na domaćim događajima na kojima su se pojavljivali zajedno. Šuškalo se i da ju je zaprosio.

Onda je odjednom krajem 2019. stigla vest da su raskinuli.

Razišli su se bez velike pompe i skandala. Razlog za kraj navodno je bila razdvojenost zbog daljine jer je Miloš tada uglavnom bio u Rusiji, dok je ona putovala po svetu zbog angažmana.

Nakon toga, Barbarina veza s Milošem iznova je bila u centru pažnje nakon što je Ruskinja Arina Volšina pre dve godine ispričala kako za godinu dana sa Bikovićem nije živela svoj život i kako je gajila nadu da u njemu ima nečeg ljudskog, ali džaba. Barbara ju je podržala.

„U našoj zemlji se odavno ljudskost, iskrenost i poštenje manje ceni nego reputacija. E, pa baš iz razloga što velika većina vas misli da ova mlada devojka (Arina Vološina) želi nešto iz osvete ili poraza, ja ću da se oglasim. Sve navedeno u tom tekstu prepoznajem. Mogla bih jedino da dodam niz gnusnih stvari koje sam doživela iz cele ove situacije, i da od cele ove situacije napravimo jedan rijaliti. To nije poenta. Poenta je da stanem u zaštitu toj hrabroj devojci i da masi koja veruje u farsu potvrdim da to što je napisala i te kako ima smisla“, poručila je Barbara.

Ona je imala i još jednu važnu napomenu za sve koji pričaju o njoj.

„Molim medije da prestanu da pišu o meni u kontekstu bivše devojke Miloša Bikovića. Uopšte mi to ne imponuje. Štaviše, užasava me i degradira. Ja sam Barbara Tatalović, glavom i bradom, imam jaku porodicu koja stoji iza mene i to je moj identitet“, rekla je jednom prilikom.

Posle Bikovića ona je ljubav našla sa sportistom Igorom Davidovićem, što u početku nije želela da otkriva javnosti.

Ipak, za njen 25. rođendan Igor je objavio njihove prve zajedničke fotografije, nakon čega je i ona rado delila trenutke u kojima uživaju i putuju.

Jednom je Barbara kazala i šta misli o majčinstvu u mladim godinama.

“Ako imaš normalnu osobu pored sebe i osećaš da možeš da se osloniš u svakom smislu na nju – upusti se u to, bilo da imaš 22 ili 23 godine”, objasnila je ona.

BONUS VIDEO: TOP 10 najlepših devojaka i žena tenisera

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram