Najlepše srpske manekenke u kupaćim kostimima zbog kojih želimo večno leto

Kristina Perić, Bojana Drobnjak, Ceca Pejčić, Ceca Živojinović,
Foto: Instagram/kristinaperic26/bojana.drobnjak/ceca.zivojinovic

One su čist dokaz da su Srpkinje najlepše žene.

Da je Srbija poznata po lepim ženama, naše manekenke svakodnevno potvrđuju novim fotografijama koje objavljuju na Instagramu.

One rado dele na svojim profilima situacije iz svakodnevnog života, o svojim poslovnim uspesima, putovanjima, opisuju svoje dnevne rutine, nude pratiocima modne savete…

Često objavljuju fotografije sa raznih snimanja, nekada od glave do pete u najnovijim kolekcijama preskupih brendova, a nekada u kupaćim kostimima.

Kristina Perić je prva Srpkinja koja je ušla u uži izbor “Viktorijinih anđela”. Uspešnu karijeru modela gradi u Americi gde sarađuje sa najpoznatijim svetskim brendovima. Mnogi je porede sa manekenkom Irinom Šajk, a nedavno je dospela u centar pažnje jer se saznalo da joj je davne 2016. godine pisao na Instagramu Kristijano Ronaldo, upravo nakon raskida sa Irinom.

Ceca Živojinović godinama radi u Los Anđelesu kao manekenka i foto model. Pored uspešne karijere, Ceca se udala pre dve godine, a svoje pratioce je o venčanju obavestila dirljivim storijima na Instagramu. Manekenka je svojevremeno bila u centru pažnje zbog veze sa glumcem Aleksandrom Radojičićem. Njih dvoje su se zabavljali tri godine, raskinuli su 2019, a glavni razlog bila je česta razdvojenost.

Nađa Marinković se godinama uspešno bavi manekenstvom, a svojom lepotom gde god da se pojavi privlači pažnju. Ona je pre devet godina osvojila titulu prve pratilje na svetskom izboru za top model koji je održan u Budimpešti. Značaj ovog takmičenja je veliki za modni svet, jer devojke koje na njemu učestvuju treba na najbolji način da predstave vrednosti modelinga i modne industirje.

Bojana Drobnjak je odavno osvojila simpatije poznavaoca mode u Srbiji, ali i širom sveta. Ona može da se pohvali mnogim modnim angažmanima, ali pre svega posebnom lepotom. Bojana često sarađuje sa domaćim dizajnerima, a kroz karijeru se nalazila više puta na stranicama modnih časopisa.

***

BONUS VIDEO: Poznate Lepotice i Zveri

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram