Ovako izgleda imanje Miloša Bikovića blizu Valjeva: Niko ne može da veruje da glumac odmara u ovako skromnoj kućici

Foto: Printscreen/RTS

Imanje Miloša Bikovića nalazi se u jednom selu nadomak manastira...

Miloš Biković jedan je od naših najuspešnijih glumaca čiji je talenat zapažen i van granica Srbije.

Svojim filmskim dostignućima glumac je stekao ogromnu popularnost u Rusiji, a zajedno sa velikim ulogama, došli su i unosniji honorari koji su mu omogućili lagodan život.

Biković je rešio da novac ulaže u nekretnine, pa je osim stana koji je kupio majci, i sebi obezbedio lepo, ali skromno imanje.

Foto: Printscreen/RTS

Imanje Miloša Bikovića nalazi se u selu blizu Valjeva na 40 kilometara od manastira Jovanje, u kojem je njegov rođeni brat Mihailo starešina.

Foto: Printscreen/RTS

O svojoj kući na selu Miloš Biković govorio je svojevremeno prilikom gostovanja u emisiji „Tv lica kao sav normalan svet“.

„Tu iza je bila jedna stara, zemljana kuća koju sam ja želeo da sačuvam, ali joj nije bilo pomoći, nakrivila se skroz i nažalost, bolje da je ja srušim, nego da se ona sruši kad ona hoće“, rekao je glumac u emisiji.

Foto: Printscreen/RTS

„Relativno je blizu manastiru mog brata i tu su neki prijatelji koje on ovde poznaje i koji su saznali da se ovo imanje prodaje i oni su javili. Ja sam tada rekao: ‘O, pa čekaj, ovo je blizu Beograda, mogu da budem tu za manje od sat vremena’, a i ponuda je bila dobra. A zapravo se sada češće viđamo kod njega u manastiru ili u Beogradu. Ovde smo možda jednom bili zajedno“, zaključio je glumac, a imanje Miloša Bikovića oduševilo je javnost.

***

Bonus video: Aleksandrino kupatilo kao iz bajke