Raskošan vrt i veliki bazen: Ovako izgleda luks imanje Kristine Radenković na Fruškoj gori

Kristina Radenković Foto: E-Stock/Strahinja_Kostić

Imanje Kristine Radenković ostaviće vas bez daha.

Nije tajna da lepa voditeljka Kristina Radenković najviše voli da provodi vreme sa svojim najmilijima, suprugom Nikolom, ćerkom Tarom i sinom Roganom, pa kad god joj to obaveze dozvole i kada se skladna porodica zasiti gradske gužve, na brzinu spakuju kofere i upute se na ne tako dalek put.

Imanje Kristine Radenković koje se nalazi na obroncima Fruške Gore pravi je raj na zemlji i mesto gde četvoročlana ekipa pronalazi neophodan mir.

Voditeljka koja je često isticala da je „gradski tip“ i da joj više prijaju gužva i vreva velegrada, očito je uz decu promenila stavove, te sada svaki trenutak koristi da uživa u čarima prirode, ali i u dragocenom vremenu provedenim sa majkom koja joj je, ne samo najveća podrška već i životni uzor.

Inače, kuću i imanje Kristine Radenković uredila je upravo njena majka Snježana i svaki pedalj je bajkovit kao stvoren za uživanje.

Predivna kuća okružena je ogromnim dvorištem ispunjenim zelenilom, a posebno mesto zauzima bazen i veliki trem sa kojeg se pruža predivan pogled na okolinu, prenosi story.

U nepreglednom prostranstvu idealnom za igru, nesumnjivo najviše uživaju mališani, a ponosni roditelji imaju sve uslove za opuštanje, roštiljanje i druženje sa prijateljima.

***

Bonus video: Nina je jedna od retkih automehaničarki u Srbiji

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram