Gde je danas prelepa Nataša, najveća suparnica Keri Bredšo

seks i grad
Foto: Lions Gate Films / Entertainment Pictures / Profimedia

Bridžet Mojnahan u seriji "Seks i grad" igrala je Natašu Naginski s kojom je Zverka bio u braku pre Keri.

Glumica Bridžet Mojnahan (50) mnogima je najpoznatija po ulozi Nataše Naginski u kultnoj seriji „Seks i grad“.

Kao prva Zverkina supruga, kojeg je glumio Kris Not, bila je najveća suparnica glavne junakinje serije Keri Bredšo, koju igra Sara Džesika Parker, a vratila se i u novim nastavcima serije, koja sada nosi naziv „And Just Like That…“.

Bridžet se od devedesetih nije puno promenila, pa su je fanovi „Seksa i grada“ mogli prepoznati i u još jednoj hit-seriji koja se prikazuje na TV-u. U pitanju je serija „Plava krv“, u kom igra pravnicu u tužilaštvu i bori se protiv kriminala sa ocem i braćom policajcima.

Mnogi je pamte i iz romantične komedije „Devojke iz Coyote bara“, u kojoj je glumila jednu od atraktivnih radnica u baru, a pojavila se i u nizu drugih holivudskih blokbastera kao što su „Cena straha“, „Gospodar rata“ i „Ja, robot“.

bridžet mojnahan
Foto: lev radin / Alamy / Alamy / Profimedia

Što se tiče njenog privatnog života, Bridžet je od 2015. godine u srećnom braku s američkim biznismenom Endruom Frankelom, piše dnevnik.hr.

Pre njega bila je u dugogodišnjoj vezi sa slavnim igračem američkog fudbala Tomom Brejdijem, s kojim ima i 14-godišnjeg sina. Njih dvoje su se rastali zbog Tomove današnje supruge, manekenke Žizel Bundšen.

BONUS VIDEO: Šajlo Džoli Pit – Ćerka Anđeline Džoli je najslobodnije dete Holivuda

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram