Kako danas izgleda prelepa Lola iz serije “Korak napred”

korak napred
Foto: Screenshot Youtube

Oduševila nas je sve igračkim i pevačkim umećem.

Beatris Luengo, rođena 23. decembra 1982, španska je pevačica, glumica, plesačica i preduzetnica koja živi u Majamiju. Stekla je međunarodnu slavu glumeći Lolu Fernandez u seriji Korak napred, uz muzičku grupu UPA Dance.

Nakon završetka serije Luengo je započela solo karijeru i objavila svoj debi studijski album Mi generacion 2005. godine, a zatim još tri do 2011.

Godine 2009. je dobila nominaciju za Latino Gremi nagradu za najbolju alternativnu pesmu.

Foto: Belen DIaz/DYDPPA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Plesala i u cirkusu

Inače, Beatris je još sa šest godina počela da se zanima za šou biznis, nakon što je videla TV prenos mjuzikla sa Lizom Mineli. Usavršavala se na Kraljevskoj akademiji za igru, gde je studirala balet, džez ples, fanki i flamenko. Sa samo 10 godina lepa Lola osnovala je muzičku grupu Tatu sa dva prijatelja iz detinjstva. Nedugo potom prijavila na audiciju kao plesačica za cirkus. Igrala je i u različitim TV spotovima za Television Espanola i bila je pevačica u TV programu, a nastupala je u mjuziklima.

Foto: JA / Everett / Profimedia

Zanimljivo je da se Beatris osim u seriji Korak napred na televiziji pojavljivala i u španskim sapunicama. U oktobru 2016. godine takmičila se u španskom šou programu muzičkih imitacija Tu cara me suena. Danas Lola poseduje plesnu školu u svom rodnom Madridu.

Foto: MediaPunch / Shutterstock Editorial / Profimedia

I dalje je dobra prijateljica sa svojim Un paso adelante kolegom Migelom Anhelom Munjozom.

Foto: Valerie MACON / AFP / Profimedia

*

Od septembra 2003. u vezi je sa kubanskim muzičarem i glumcem Jotuelom Romerom kog je upoznala baš na snimanju serije Korak napred.

Venčali su se 6. novembra 2008. godine. Jotuel Romero ima sina iz prethodne veze, a Beatris je 20. avgusta 2015. rodila sina Anđela.

Foto: Atilano Garcia/SOPA Images / Shutterstock Editorial / Profimedia

BONUS VIDEO: Poznate Lepotice i Zveri

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram