Frajer zbog kog su ljudi sigurni da je Keri prevarila Zverku

seks i grad
Foto: splash / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Da li je Keri konačno završila sa Zverkom? Ako je sudeći prema novoj fotografiji sa snimanja serije Seks i grad, izgleda da jeste jer se vidi kako ona - strasno ljubi drugog.

Glumica Sara Džesika Parker viđena je u Njujorku na snimanju serije Seks i grad kako ljubi kolegu Džona Tenija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by British GLAMOUR (@glamouruk)

To je dodatno podgrejalo sumnje da u nastavku hit serije Zverka i Keri više nisu par, te sada fanovi tvrde kako ga je Keri sigurno prevarila.

Niame, prethodno su procurile informacije da njih dvoje potpisuju papire za razvod, a sada se, sudeći prema ovoj fotografiji, sve dodatno zakomplikovalo u njihovom odnosu.

Prvo ti papiri, pa sada poljubac – sve to ne sluti na dobro za popularni par koji smo godinama pratili sa svim mogućim peripretijama i u najrazličitjim zgodama i nezgodama, od upoznavanja do braka.

Oni koji navijaju za njihovu ljubav nemaju sada mnogo razloga za radost. Ipak, tek će premijera otkriti šta se zapravo dešava i da li su Keri i Zverka zaista prošlost i da li je Džon Teni – novi Zverka.

A sudeći prema komentarima na društvenim mrežama, većina je vidno razočarana ovim razvojem, pa pišu kako tvorcima serije ovo nije trebalo i kako će sve upropastiti.

Inače, Keri i Džon s kojim se ljubi na slici i ranije su sarađivali, davne 1990. u drami Equal Justice.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO: