Procureo scenario: Šta će biti sa Zverkom u novoj sezoni?

Keri i Zverka
Keri i Zverka Foto: Craig Blankenhorn / Everett / Profimedia

Novi nastavak serije "Seks i grad" uzdrmao je internet - dok cure slike sa snimanja, pojavile su se i glasine koje otkrivaju šta će se desiti sa Zverkom, koji je najveća ljubav junakinje Keri Bredšo.

Moguće je da će u novoj sezoni Keri i Zverka biti u procesu razvoda, kako je objavio Page Six uz fotografiju scenarija kao dokaz.

U sceni koja je opisana u procurelom delu scenarija, Keri ruča sa Šarlot, Mirandom i Stanfordom. Na jednoj stranici se žali na stanje svog braka, tvrdeći da je ona bila samo „jedna od žena za koju se on pobrinuo“.

Page Six tvrdi da scena ukazuje na neizbežni razvod, ali fanovi to ne zaključuju iz kratkog pasusa. Čak i ako se razvod ne dogodi, isečak pokazuje da između Keri i Zverke ne vladaju dobri odnosi.

Doduše, ovo nije prvi put da kruže glasine da će Keri još jednom biti slomljeno srce. Pre nekoliko meseci, pojavili su se navodi da će Zverka otići u zatvor zbog finansijskih zločina, oslobađajući Keri da se pomiri sa svojom drugom velikom ljubavlju, Ejdanom.

Džon Korbet, glumac koji je nekoliko sezona tumačio Ejdana, potvrdio je svoje učešće u projektu još u aprilu.

HBO Max nije ni potvrdio ni porekao glasine.

Iako mnogi fanovi serije veruju da su Keri i Zverka suđeni jedno drugom, postoje i oni koji su ubeđeni da je par osuđen na neuspeh. Razvod se, međutim, nekim fanovima čini izuzetno dosadnim – pa se nadaju da je nešto sočno prouzrokovalo razdor. Prevaru smo već videli – pa bi zatvor bio istinski šok.

***

Bonus video: Prvo gej venčanje

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram