Fotografija Karle Bruni koja je mogla da je košta karijere

Foto: Credit line: FRANCESCI DEL BO / IPA / Profimedia

Na svim dešavanjima je bila glavna.

Karlu Bruni znate kao bivšeg supermodela i ženu nekadašnjeg predsednika Francuske Nikole Sarkozija, ali da li ste znali da je pre nekoliko godina jedna fotografija mogla da je liši života koji danas vodi?

Karla se udala za Nikolu Sarkozija 2008. godine i to posle svega tri meseca zabavljanja. Ona je svojevremno istakla da je i pre njega imala ljubavi, ali da je on ipak „onaj pravi“ i da je to znala čim ga je ugledala.

Pre Sarkozija zabavljala i sa Erikom Kleptonom i Mikom Džegerom. Volela je dobar provod, otmen i opušten život. Bila je glavna na žurkama po svetskim metropolama, slikala se gola…

Iako nije krila da se slikala gola, u vreme kada se udala za tadašnjeg predsednika Francuske pojavila se upravo ta fotografija.

Naga slika Karle Bruni, prodata je tada za 91.000 dolara.

Upravo ta fotografija, koja je isplivala kada je Karla bila u službenoj poseti sa suprugom u Velikoj Britaniji, mogla je da je košta karijere.

Međutim, bez preterane pompe, ubrzo se stavila tačka na ovu priču.

Inače, ova fotografija nije jedina na kojoj je Karla skroz naga. U pitanju je niz fotografija koje je uradio poznati francuski modni fotograf Mišel Kont, u vreme kada se bavila manekenstvom.

Foto: WOLFGANG KUMM / AFP / Profimedia

***

BONUS VIDEO: Aleksandra Tomić: Tri meseca nakon trudnoće ponovo na pozorišnoj sceni

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram