Otac i sin koje je zavela Karla Bruni

Poznati 19. jul 202213:57 > 14:23
Foto: Credit line: NO CREDIT / Crystal pictures / Profimedia

Ljubavni život fatalne Francuskinje je dostojan filma.

Karlu Bruni (54) znate kao bivšeg supermodela i ženu nekadašnjeg predsednika Francuske Nikole Sarkozija (67), a da li ste znali da je ova lepotica pre sadašnjeg supruga uspela da zavede oca i sina, a sa jednim od njih je čak dobila i dete?

Ona je sa Sarkozijem u braku od 2008. godine, i sa njim ima ćerku Đuliju (10), dok oba supružnika iz prethodnih brakova imaju još dece – Karla sina Orelija (21) kog je dobila sa voditeljem Rafaelom Entovenom, a Sarkozi Luisa (27), iz braka sa političarkom Sesilijom Atias.

Foto: Credit line: Mickael Chavet / Zuma Press / Profimedia

Karlina i Nikolina veza je od početka podigla ogromnu prašinu jer su mnogi smatrali da je Bruni nedostojna da bude prva dama Francuske, međutim ona se nije obazirala na kritike, a uz Sarkozija je ostala i kad je bio osuđen na kaznu zatvora zbog korupcije i trgovine uticajem. Ali iako je ovaj brak izazvao javno negodovanje, znatno zanimljiviji je bio prethodni Karlin ljubavni život, koji je dospeo u žižu javnosti nakon objavljivanja autobiografskog romana njenog bivšeg.

Rafael i Žan Pol Entoven na meču Novaka Đokovića i Gaela Monfisa; Foto: Credit line: LYDIE / Sipa Press / Profimedia

Naime, Karla Bruni je devedesetih bila u vezi sa cenjenim francuskim filozofom Žan Polom Entovenom (73). Veza međutim, nije potrajala, jer se čuvena lepotica zaljubila u drugog i to, ni manje ni više nego u Entovena mlađeg, odnosno, Žan Polovog sina Rafaela. U vreme kada su se upoznali Karla i Rafaelo, on je bio u braku sa Džastin Levi, međutim ubrzo ju je ostavio kako bi nastavio vezu sa manekenkom. Par se kratko zabavljao, a u vezi su dobili sina Aurelija. A onda, dve decenije nakon raskida, Rafael je 2020. godine odlučio da ovu ljubav pretoči u memoare s naslovom „Les Temps gagne“ (Dobijeno vreme).

On je u knjizi pisao o mladosti i svojim ljubavnim vezama, a Karlu je opisao kao idealnu ženu, zbog čega je otac odlučio da ga se odrekne. Filozof je u javnosti reagovao ljutito na objavljivanje romana.

„Ne volim kada se nečiji privatni život na ovakav način iznosi u javnosti. Zašto bismo ja i moji najdraži morali da trpimo nečije znatiželjne poglede i ocrnjivanje. Zar neko ima pravo da bez našeg pristanka strgne maske koje bi možda svako od nas trebalo da ima u životu, a sve zbog njihovog sopstvenog zadovoljstva“, rekao je tada Žan Pol za „Le Figaro“.

On je tada preko sms poruke prekinuo svaku komunikaciju sa sinom, nakon čega je dodao da je „u žalosti i da mu je srce slomljeno“.

Foto: Credit line: BALDINI / Bestimage / Profimedia

Pored oca i sina, sadašnjeg supruga, Karla je navodno devedestih bila sa Donaldom Trampom, a šuškalo se da su se na njenoj listi bivših našli Mik Džeger i Erik Klepton.

Foto: Credit line: Veeren -Christophe Clovis / Bestimage /

Danas, iako ima 54 godine, i dalje je jedna od najlepših žena sveta.

***

BONUS VIDEO: Poznate lepotice i zveri

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram