Ćerka Borisa Bekera koju nije hteo da prizna postala je zvezda bez njegove pomoći

Foto:instagram./annaermakova1/

Manekenka, studentkinja, feministkinja.

Iako slavni teniser Boris Beker (55) nije želeo da prizna očinstvo, sam pogled na njegovu ćerku Anu Ermakovu (22) jasno daje do znanja ko joj je otac.

U međuvremenu teniser je priznao očinstvo, čak je u svojoj autobiografiji napisao da radi na njihovom odnosu i kako bi želeo da se više druži sa njom. Međutim, mlada Ana koja je sada poznata manekenka i fotomodel, svoju karijeru izgradila je sama.

Ana je manekenka i model koja privlači pažnju vitkom figurom koju je nasledila od majke Angele, koja se i sama bavila manekenstvom, ali i licem koje neodoljivo podseća na njenog oca.

Zbog svog izgleda Ana je trenutno veoma popularna u modnim krugovima, ali i na društvenim mrežama.

Pozirala je za razne modne magazine, radila je revije i kampanje za modne brendove, a po njenom Instagramu možemo videti da često putuje, kako ima instančan modni stil i da živi na „visokoj nozi“.

Iako se trenutno ne zna u kakvom je odnosu sa slavnim teniserom, sa majkom je veoma bliska, a od nje neretko dobija savete u vezi karijere.

„Moja majka mi često govori da ne dozvolim da mi ludost manekenstva udari u glavu i da uvek prvo razmislim, a tek onda delujem. Kada sam prvi put prošetala modnom pistom rekla sam sebi: ‘Prestani da žmuriš, hodaj pravo i pokušaj da ne padneš’. I uspela sam“, rekla je Ana.

Ana trenutno živi u Londonu, gde pohađa Institut umetnosti, ali često je zbog posla i u Monaku.

U nedavnom intervjuu, Ana se dotakle i teme o feminizmu, te izjavila kako je feministikinja.

„Ja sebe smatram feministkinjom. Feminizam je pitanje koje treba prepoznati i priznati. Mnogo promena u protekloj deceniji unapredilo je osnaživanje žena i radujem se što ću biti deo generacije koja to zaista prihvata“, rekla je Ana.

Podsetimo, manekenka Angela Ermakova ostala je trudna nakon jedne večere u londonskom restoranu Nobuu. Ova noć Borisa je koštala braka s Barbarom Feltus, s kojom ima dvojicu sinova Nou i Eliasa.

Iako je s Angelom teniser završio na sudu 2007. godine, na kraju su odlučili da će imati zajedničko starateljstvo nad Anom.

Foto: Credit line: face to face / Face to Face / Profimedia

Danas Ana ide stopama svoje majke, osvaja svetske modne piste, a već s 14 godina znala je da želi da bude model.

***

BONUS VIDEO: Šajlo Džoli Pit – Ćerka Anđeline Džoli je najslobodnije dete Holivuda

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram