Fotke Džonija Depa kako slavi zbog pobede su sve što vam danas treba

Foto: CNP/AdMedia / ADMedia / Profimedia

Glumac slavi na sebi svojstven način.

Džoni Dep sedi na malenoj terasi The Bridge Tavern puba u Njukastlu i pije pivo sa prijateljima, baš kao da je to još jedna sasvim obična sreda u njegovom životu. Tako je to izgledalo u Engleskoj sinoć, dok je s druge strane okeana u Ferfaksu, Virdžiniji sudija čitala presudu u selebriti suđenju veka.

Dep je na kraju pobedio, poslao poruku svetu da je „upravo vratio svoj život“ pa seo na pivo.

I pitanje jel bi se saznalo za to da u pub nije ušetala Andži Dikinson, i fotografisala ga za stolom sa muzičarima Džefom Bekom, sa kojim je i nastupio na koncertu pre nelko veče, i Semom Fenderom.

Skriven iza sunčanih naočara i kačketa bio je dobro raspoložen i čak je i pozirao sa Endži. Ubrzo su društvene mreže preplavili video isečci i fotografije glumca u pabu. Bio je veseo, rukovao se sa fanovima i uživao u slikanju sa svima.

Kad se stvorila prevelika gužva, u pratnji telohranitelja napustio je krčmu.

Tako je, u svom stilu, jedan od trenutno najspominjanijih glumaca na svetu, uz kriglu Guinnessa, proslavio veliku pobedu na sudu s kojeg je njegova bivša supruga, Amber Herd otišla duboko potresena i razočarana.

Kad se podvuče račun, nakon godina ludog braka isprepletenog ljubavlju, svađama, tučama i bizarnim incidentima, Herdova odlazi poražena, a Dep sa novom masovnom bazom fanova kao pobednik bogatiji za ukupno 8,35 miliona dolara koje Amber Herd mora da mu plati.

Svemu tome kumovalo je 38 svedoka sa Depove strane i 24 svedoka koje je pozvala Amber Herd, u šestonedeljnom suđenju koje je svet doslovno pratio uživo.

Koliko je poznato, Depov sledeći nastup sa Bekom je u Gejtslendu.

***

Bonus video: Paparaco lov na poznate

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram