Fotka čuvene lepotice koja je srušila internet u 2022. godini

blejk lajvli
Foto: Olivier Sanchez / Crystal Pictures / Crystal pictures / Profimedia

Koja priča se krije iza fotke?

Godina 2022. je bila vrlo uzbudljiva kada je u pitanju lični život slavnih. Od objava o trudnoći i porođaja do veselih proslava, omiljene zvezde nisu se ustručavale da svoje velike porodične trenutke podele sa milionima svojih obožavalaca.

Ipak, u svemu se izdvaja fotografija, tj. serija fotografija, koje je objavila glumica Blejk Lajvli.

Lepa glumica sa kolegom Rajanom Rejnoldsom čeka četvrto dete. Umesto da uživa u trudnoći na miru, ona se svakodnevno suočava sa paparacima koji čekaju ispred njene kuće u želji da snime nju i njenu decu i od kojih, kako kaže, nema spokoja.

Zbog tog pritiska, a u želji da odvrati paparace, ona je rešila da im doskoči i da objavi seriju slika na kojima pokazuje svoj trudnički stomak. Objasnila je da deli te snimke na kojima se vidi kakva je ona u trudnoći zaista kako fotografi ne bi morali da je jure i kako bi je ostavili na miru.

„Evo fotografija na kojima sam trudna u stvarnom životu, tako da 11 momaka koji čekaju ispred moje kuće mogu da vide i ostave me na miru. Izluđujete mene i moju decu. Hvala svima ostalima na ljubavi i poštovanju i što i dalje da ne pratite naloge i objave na kojima se dele fotografije dece“, kazala je Blejk, što je izazvalo ogromnu pažnju.

Tako je njena objava bila među najpopularnijima u 2022. godini, sa milionskim lajkovima i komentarima, piše brightside.

BONUS VIDEO: Haljina Blejk Lajvli je otelotvorila duh Njujorka na Met Gali

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram