Filmska osveta bivšem: Potez misice iz Australije o kom pričaju svi

razvod
Foto: Richard Milnes / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Šta je to uradila sa snimkom sa svadbe?

Bivša Mis univerzuma Australije Olivija Moli Rodžers uklonila je svog bivšeg supruga Džastina Mekiona iz njihovog video-snimka sa venčanja nakon što su se rastali u oktobru. Njih dvoje su bili zajedno više od četiri godine, ali su se venčali tek u februaru. Rodžers je na TikTok-u otkrila da je kontaktirala svog snimatelja sa venčanja da ponovo montira snimak.

Foto: Chris Putnam/ZUMA Wire / SplashNews.com / Splash / Profimedia

„Otkad smo moj bivši i ja raskinuli, moj snimatelj je montirao naš video-snimak sa venčanja na kojem smo sad samo ja, moji prijatelji i porodica. Toliko sam zahvalna što mogu da se setim tog dana na svoj način.“

Na snimku su sada mlada sa deverušama i njen otac, koji drži dirljiv govor i u kom otkriva da je nazvao Oliviju po Oliviji Njutn-Džon i svojoj baki Moli, piše nypost.

@oliviamollyrogers

Since my ex and I broke up, my lovely videographer did an edit of our wedding video that is just me, my friends and family. I am so grateful that I can remember the day in my own way 🫶🏼

♬ original sound - Olivia Molly Rogers

A mladoženje nema nigde na snimku. Zanimljivo je da su fanovi podržali Oliviju na društvenim mrežama, a neki od njih kažu kako je u pitanju epska osveta bivšem.

„To je zaista slatka ideja. Razvedena sam, ali volim svoje fotografije sa venčanja i drago mi je što sam imala taj dan sa svojim voljenima. To je divan video“, rekla je jedna žena u komentaru.

„Ovo je sjajna ideja! Kakva fantastična izmena! Ti si neverovatna”, kaže se u drugom komentaru.

BONUS VIDEO: Vilhelmštajn – najlepše ostrvo u Nemačkoj idealno za venčanja

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram