Fatalni zavodnik Radovan Vujović: Ove tri žene su mu bile najveće ljubavi, ali i dalje je zakleti neženja

Radovan Vujović Foto:TANJUG/ JADRANKA ILIC

Slab na koleginice.

Glumac Radovan Vujović stekao je popularnost ulogom Risa u seriji „Vojna akademija“, a ostvario je zapažene uloge i u serijama „Kralj Petar Prvi“, „Koreni“ , kao i filmovima „Šejtanov ratnik“, „Izgrednici“, Heroji Halijarda“…

Iako je dugi niz godina prisustan na glumačkoj sceni, Radovan se trudi da svoju privatnost drži što dalje od očiju javnosti i o svom emotivnom životu retko govori.

Ipak, poznato je da je voleo tri glumice.

Anja Alač

Anja Alač Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

Ćerka glumice Vesne Čipčić Anja Alač je pre nekoliko dana rodila drugo dete – ćerku Anđelu sa suprugom, poznatim umetnikom Andrejem Josifovskim zvanim Pijanista. Ona i četiri godine stariji Radovan bili su zajedno nekoliko godina. Upoznali su se u pozorištu 2009.

„Upoznali smo se na predstavi Petar Pan u kojoj on igra naslovnu ulogu, a ja Vendi. Ali privatno Raša nije poput Petra, dečaka koji ne želi odrasti i celi život leti po Nedođiji sa Zvončicom. Baš suprotno, on je ozbiljan, ali i veseo i jako duhovit“.

Iako njihova ljubav nije bila na prvi pogled, tokom zajedničkog rada su se zbližili.

„Dok smo pripremali predstavu lepo smo se družili, a potom je to prijateljstvo spontano preraslo u ljubav“, govorila je Anja. Ona je otkrila i čime ju je Raša osvojio.

„Raša me je privukao jakom energijom i duhovitošću. On je sličan meni i zapravo je moja srodna duša“.

U jednom od svojih retkih intervjua gde se dotakao privatnog života i ljubavi sa Anjom Alač, Radovan je rekao da je Anja osoba koja jako dobro utiče na njegov karakter.

„Umem da budem brzoplet i da burno reagujem, a ona je tu da me smiri. Osvojila me je svojom vedrinom i pozitivnim stavom prema životu, a veza sa njom je nešto vrlo lepo u čemu svakog dana uživam“.

Posle raskida nisu govorili o razlozima za kraj veze.

Milena Radulović

Posle raskida sa Anjom, Radovan je 2015. godine uplovio u vezu sa još jednom koleginicom Milenom Radulović, koja je od njega mlađa 11 godina.

Važili su za jedan od najskladnijih parova i tokom svoje romanse često su putovali zajedno, a zajedničke trenutke delili su sa pratiocima.

Oni su se pojavljivali zajedno na događajima, ali nikada nisu želeli da intimne detalje iznose javno.

„Nema šanse da se nas dvoje nekada slikamo za novine, jer nismo od onih parova koji će svoju ljubav i intimu deliti s drugima. To treba da bude samo naša stvar i da nikog drugog ne zanima“, ispričao je glumac jednom prilikom.

Svoju vezu su jedno vreme održavali na daljinu budući da je Milena neko vreme živela u Rusiji gde je bila angažovana na glumačkim projektima. Iako su mnogi očekivali da će njihova veza biti krunisana brakom, oni su 2020. iznenadili javnost raskidom.

Bez obzira na kraj ljubavi, Milena i Radovan ostali su prijatelji. Iako nikada nisu želeli da iznose detalje svog odnosa, spekulisalo se da je ovaj par razdvojila daljina.

Milena danas uživa u vezi sa muzičarem Ognjenom Jankovićem, frontmenom grupe „Beogradski sindikat“.

Nada Macanković

Antonio Ahel/ATAImages

Mnogi se ne sećaju da je pre Milene Radulović Radovan zaveo i glumicu Nadu Macanković, koja je danas udata za Bojana Janića sa kojim ima dvoje dece.

Njihova ljubav je počela diskretno u glumačkim krugovima, da bi posle izvesnog vremena počeli da se pojavljuju zajedno na javnim mestima.

„Ne volimo da previše razmišljamo o budućnosti, dok čovek planira, Bog se smeje. Dosad je naša ljubav savladala sva iskušenja, pa pretpostavljam da je čvrsta i da će trajati, ali još smo premladi da bismo zakazivali datum venčanja. Naši dalji planovi sežu do narednog putovanja, jer idemo zajedno na more i skijanje. Volela bih da u narednih nekoliko godina steknemo mogućnost da živimo zajedno“, izjavila je jednom prilikom Nada Macanković za „Gloriju“.

Inače, najnoviji projekat u kojem gledamo Radovana Vujovića, serija „Deca zla“ rađena prema knjizi Miodraga Majića, bila je najgledanija u regionu proteklog vikenda na HBO Max striming platformi.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram