Doručak Milene Radulović je spoj supermoćnih sastojaka – injekcija zdravlja i energije

Kako da doručak bude raznovrstan, uravnotežen, bogat hranljivim materijama, fenomenalnog ukusa i da čuva vitku liniju?

Jedna od najlepših domaćih glumica ima odgovor.

Popularna glumica Milena Radulović paralelno radi u pozorištu i snima filmove i serije, što zahteva mnogo energije, a ona je, zahvaljujući zdravom načinu života – ima.

Milena redovno upražnjava jogu, fizički je aktivna, pažljivo bira šta jede, a sada je pokazala jedan fenomenalan primer zdravog doručka.

Ona je na Instagramu objavila fotografiju svog prvog obroka, koji se sastoji od kajgane, svežeg spanaća, čeri paradajza i avokada.

Milena Radulović pokazala je kako izgleda njen zdrav doručak.

Foto: Printscreen/ mileena_radulovic

Evo i zašto!

*Jaja (tvrdo ili meko) kuvana, pržena ili pečena, prava su energetska bomba, a sadrže po 7 grama proteina po komadu, zatim omega-3 masne kiseline, vitamine D, E i B12, minerale.

* Spanać se često za doručak kombinuje s jajima jer je odlična dopuna hranljivosti doručka. On obiluje kalcijumom, gvožđem, magnezijumom i vitaminom A, a dokazano smanjuje rizik da će doći do naglog skoka šećera u krvi i povišenog pritiska.

* Avokado se često preporučuje kao jedan od najboljih izvora zdravih nezasićenih masti i biljnih vlakana. Ne spada zvanično u superhranu bez razloga, na kraju krajeva!

* Paradajz osim što ima obilje vitamina i minerala, često se preporučuje za konzumaciju zbog likopena. U pitanju je antioksidans koji se bori protiv slobodnih radikala, piše glossy.

Probajte da doručkujete kao Milena Radulović i nećete se pokajati.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram