Fanovi zabrinuti za zvezdu Squid Game zbog fotke u haljini

Foto: Frazer Harrison / Getty images / Profimedia

Zvezda serije Squid Game HoJeon Jung progovorila je o drastičnom gubitku težine nakon uspeha Netflix serije. Fanovi su postali zabrinuti za njeno zdravlje zbog fotografije u haljini.

HoJeon Jung izgledala je jako mršavo kad je prisustvovala LACMA Art & Film gala večeri, 2021. održanoj u Los Anđelesu 6. novembra 2021.

Nosila je crnu haljinu koja je otkrivala njene ruke i dekolte.

U nedavnom intervjuu za Star News, manekenka koja je postala glumica potvrdila je da je nedavno smršala – i okrivila je za to svoj raspored tokom promocije serije Squid Game u Sjedinjenim Državama.

Ona je priznala da nije imala vremena ni da jede.

„Izgubila sam previše kilograma. Sva odeća koja mi je pristajala kada sam prvi put došla ovde u Ameriku sada je previše velika“, izjavila je.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Calvin Klein (@calvinklein)

Jung se takođe osvrnula na gubitak težine ranije, nakon što je serija Squid Game postavila rekord za najgledaniju emisiju na Netflixu.

„Izgubila sam preko dva kilograma za nedelju dana kada je serija postala uspešna. Nisam mogla da jedem – nije to bio stres, jednostavno nisam poznavala ovaj osećaj. Šta se ovo dešava, ko sam ja? Nekako sam se gubila“, rekla je za The Hollywood Reporter.

Ukoliko mislite da imate poremećaj ishrane ili poznajete nekoga za koga mislite da ima, potražite pomoć. Kada psihijatar ili psiholog postavi dijagnozu, poremećaji se mogu uspešno lečiti.

***

Bonus video: Šiške poznatih lepotica

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram