Eva Hercigova u 49. godini pokazuje da nije za penziju

eva hercigova
Foto: JACOVIDES-BORDE-MOREAU / Bestimage / Profimedia

Rodom iz Češke, manekenka Eva Hercigova bila je apsolutna zvezda devedesetih. Poznata po svojoj nesvakidašnjoj lepoti, plavoj kosi i izraženim jagodicama, Eva je dostigla neverovatnu popularnost u svetu modelinga. Eva, koja uskoro puni 49 godina, nedavno se u Milanu prošetala pistom u izazovnoj crnoj haljini od pliša sa interesantnim izrezom do pupka. Mnogi su komentarisali da manekenka vlada pistom kao u danima najveće slave.

Eva Hercigova je bila mis Čehoslovačke 1989. godine, nakon čega joj karijera kreće uzlaznom putanjom. Poznata je kao jedan od prvih svetskih top-modela, radila je za najpoznatije modne kuće poput Lui Vitona, Hugo Bosa, a pozirala je i na naslovnici časopisa Plejboj.

eva hercigova
Foto: Simona Chioccia / ipa-agency.net / PA Images / Profimedia

Mnogi su mislili da je manekenka stavila tačku na svoju karijeru, međutim, sve je iznadila pojavom na Nedelji mode u Milanu za modne kuće Bluemarine i Missoni. Poznata plavuša prošetala je u crnoj haljini sa izazovnim prorezom.

eva hercigova
Foto: Simona Chioccia / IPA / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Druga kreacija koju je nosila bila je šarena haljina sa blagim šljokicama koja se savšreno sliva uz vitko telo manekenke.

U šarenoj toaleti Eva je zatvorila reviju modne kuće Missoni, a u objavi na Instagramu napisala je da je to za nju bila „izuzetna čast“.

Inače, manekenka je u 2017. verena za italijanskog biznismena Gregorija Marsijaja s kojim je u vezi već preko 20 godina. Gregorije i ona imaju trojicu sinova, a manekenka često deli fotografije sa porodičnih odmora.

Eva Hercigova pripadala je slavnoj generaciji supermodela među kojima su Linda Evanđelista, Sindi Kraford, Naomi Kembel, koje su devedesetih bile muze dizajnerima i pojavljivale se u gotovo svakoj važnijoj reviji.

BONUS VIDEO: MONIKA BELUČI

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram