Fotka koja pokazuje da ćerka Hajdi Klum preti da zaseni mamu

Foto: Manuele Mangiarotti / IPA / IPA / Profimedia

Leni Olumi Klum, ćerka slavne manekenke Hajdi Klum, krenula je stopama svoje slavne majke. Prvi veliki korak napravila je u aprilu prošle godine kada se fotografisala za naslovnicu magazina Glamour Nemačka, 20 godina nakon slavne majke koja je tada krasila naslovnicu. Takođe, sa samo 17 godina može se pohvaliti naslovnicom magazina Vogue.

Plavokosa lepotica Leni ne krije da joj je već duže vreme želja da se fotografiše za magazin Glamour, ali da joj majka to pre nije dopuštala, piše Azra.ba.

„Sada se konačno mogu baviti manekenstvom i jako sam uzbuđena zbog toga“, otkrila je Leni i istakla kako joj je velika čast biti na naslovnici magazina čija je prva naslovnica bila njena majka.

Leni uveliko gradi vlastitu karijeru u manekenstvu, uključena je u sve više kampanja, a sa mamom je pozirala za naslovnicu magazina Vogue.

Iako je tek počela da se bavi ovim poslom, Hajdinoj naslednici predviđaju blistavu karijeru. Prošle godine je potpisala ugovor s agencijom CAA, a mnogi veruju da će nadmašiti i majčinu slavu.

„Uvek mi govori da bi trebalo da se zabavljam, skačem naokolo, budem energična i vesela“, pričala je Leni o svom odnosu sa mamom za People.

Inače, Hajdi Klum bila je u vezi s italijanskim biznismenom Flavijem Brijatoreom s kojim je raskinula nedugo nakon što je saznala da je trudna, a Leni je odgajao i usvojio pevač Sil, Hajdin bivši suprug.

Leni je dosad imala priliku da sarađuje s mnogim poznatim brendovima: u avgustu 2021. nosila je D&G modnu reviju, a najveći uspeh u dosadašnjoj karijeri bilo je otvaranje nemačke nedelje mode.

Takođe, prošle godine je ostvarila saradnju s online prodavnicom „About You“ za koju je osmislila svoju kolekciju. Kolekcija je prodavana širom Nemačke.

Osim Leni, Hajdi ima još troje dece – dva sina i ćerku koju je dobila s pevačem Silom (58) s kojim je bila u braku od 2005. do 2014. godine.

BONUS VIDEO: Šajlo Džoli Pit – Ćerka Anđeline Džoli je najslobodnije dete Holivuda


***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram