Emina Jahović neverovatnom špagom pokazala da je u top formi

Emina Jahović
Emina Jahović Foto: Ivan Dinić/Nova S

Emina Jahović poznati je fitnes entuzijasta i ova pevačica dosta pažnje posvećuje kako svom izgledu, tako i zdravlju. Ipak, ovakvu gipkost nismo baš očekivali...

Naime, ona je na svom Instagram profilu podelila fotografiju sa treninga i osim što smo primetili i oduševili se njenim izdefinisanim nogama, sve nas je oduvala i neverovatnom špagom – kojoj zaista pokazuje da jedina forma koju Emina prihvata je top.

Nije strano da dosta vremena provodi u teretani, ali ovo niko nije očekivao.

Ona je ispod fotke napisala: „Fortitude. Kakva je tvoja snaga i gde je nalaziš?”, s tim da ‘fortitude’ na engleskom znači: ‘Čvrsta odlučnost koja se odnosi na snagu u suočavanju sa nedaćama ili poteškoćama’, a pevačica je svoju definitivno pronašla.

Naravno, komentari hvale su se samo nizali: ‘Prokletstvo, ti vastus medialis (mišići) izgledaju tako izdefinisano’, ‘Kraljice’ i ‘Najlepše i najduže noge na estradi’ – samo su neki od njih.

Iskreno, ne možemo reći da nam svaka poznata osoba može biti model i uzor kada je u pitanju zdrav i fit život, ali Emina je definitivno prva koja se može naći na listi inspiracija i motivacija. Ne bi bilo loše ištampati ovu fotku i zalepiti je na frižider, zar ne?

***

Bonus video: Paparaco lov na poznate

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram