Đokovići su prekršili glavno pravilo za kićenje jelke i svi pričaju o ovim kuglama

Godinama nismo imali priliku da vidimo praznični dom porodica Đoković.

Novak i Jelena Đoković odlučili su da 2023. isprate u velikom stilu, te se slavni teniser oglasio na svom Instagram profilu kako bi poželeo svojim pratiocima srećne praznike.

„Srećan Božić svima koju danas slave. Takođe vam želim srećnu Novu godinu. Nadam se da će vam se sve želje ostvariti u narednoj godini. Ja lično želim više mira u svetu. Svet u kojem će biti više razumevanja. Nadam se i da ću imati nekih sjajnih momenata na teniskim turnirima u svetu“, kratko se oglasio prvi reket Srbije.

View this post on Instagram

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

U oko je odmah upala velika i raskošna jelka, sa krupnim kuglama u belim, srebrnim i zlatnim tonovima. Duž celog drvceta su i sitniji ukrasi u sličnim bojama, i naravno, neizostavne lampice koje daju jelki poseban šmek.

Đokovići su u ukrašavanju jelke prekršili jedno pravilo kog se mnogi i dalje pridržavaju – velike kugle idu na dno, a onda se pri vrhu stavljaju manje. Rezultat je potpuno bajkovit, a ispostavilo se da pravila i postoje da bi se kršila, posebno kada je praznična dekoracija kuće u pitanju.

Jedno je sigurno – dom Novaka Đokovića definitivno je spreman za predstojeće praznike.

BONUS VIDEO:

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram