Điđi Hadid donira svu svoju zaradu sa Nedelja mode

Điđi Hadid
Điđi Hadid, Foto: J.M. HAEDRICH / Sipa Press / Profimedia

Manekenka je odlučila da pruži podršku onima koji pate u Ukrajini i Palestini, te donira svu svoju zaradu sa Nedelja mode.

Prelepa 26-godišnja manekenka je najavila da će donirati svoju zaradu od modnih revija na kojima je bila tokom celog Meseca mode za pomoć u Ukrajini koja se nalazi usred rata i tekućih nemira u Palestini.

„Već ugovoreni raspored za Mesec mode znači da moje kolege i ja često predstavljamo nove modne kolekcije tokom srceparajućih i traumatskih vremena u istoriji. Nemamo kontrolu nad većinom naših radnih rasporeda, ali bismo želeli da prošetamo ’za‘ nešto“, napisala je Điđi na Instagramu.

Nastavila je: „Sledeći stope svog prijatelja @micarganaraza, obećavam da ću donirati svoju zaradu sa revija za jesen 2022. za pomoć onima koji pate od rata u Ukrajini, kao i da ću nastaviti da podržavam one koji proživljavaju isto u Palestini. Naše oči i srca moraju biti otvoreni za svu ljudsku nepravdu. Da svi vidimo jedni druge kao braću i sestre, izvan politike, izvan rase, izvan religije. Na kraju krajeva, nevini životi plaćaju ratne vođe. Dalje ruke od Ukrajine. Dalje ruke od Palestine. Mir. Mir. Mir.”

Điđi je bila veoma zauzeta poslednjih nekoliko nedelja šetajući po modnim revijama koje su se održavale tokom Nedelja mode u Njujorku, Milanu i Parizu.

***

Bonus video: Modni trikovi koje možemo da ukrademo sa Nedelje mode u Parizu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram