Detalj sa nastupa Konstrakte zbog kojeg je najveća zvezda Exita

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Publika je jednostavno obožava.

Dočekali smo da vidimo svetsku, a našu zvezdu na glavnoj bini Exit festivala – Ana Đurić Konstrakta zapalila je Petrovaradin, koji je uglas pevao „Umetnica mora biti zdrava“.

Konstrakta je nastupila na poslednjoj večeri festivala, a na početku svog performansa primetila je kako je lepo biti kod kuće. Pojavila se u beloj boji, koja je njen zaštitni znak, noseći široke pantalone i belu jaknicu.

Imala je multimedijalni šou program na sceni Exita kao prva glavna domaća zvezda Exita, gde su se nizali “Plodni dani”, zahvalnost “Mami”, čuveni “Đango”, neobične “Žvake”.

“Eto, bili smo malo na Evroviziji”, najavila je šarmantno njen najveći hit “In Corpore Sano” i pevala u duetu sa svojom mnogobrojnom publikom, piše RTVBN.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Kolika je zvezda, pokazuju pokloni koje je dobila od publike. Častili su je sa čak dva grudnjaka, što je bio urnebesan detalj njenog nastupa.

*

A u  jednom trenutku, u rukama je imala i flašu vina i buket cveća.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Na istoj bini do ranih jutarnjih časova nastupali su – turski alternativni sastav morbidnog imena „She Past Away“, zagrebački pank folk bend „Brkovi“ – regionalna atrakcija, dok su ukus irske tradicionalne muzike ponovo doneli domaćini „Orthodox Celts“ na čelu sa Acom Seltikom.

***

Bonus video: Šminkerka Konstrakte stvara magiju pred nastup

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram