Pitali smo vas po čemu je Konstrakta drugačija i dobili genijalne odgovore

Konstrakta
Foto: LaPresse / ddp USA / Profimedia

Žena koja je uspela nemoguće - da se Srbi slože.

Sve na njoj izgleda drugačije od svih izvođača na Evroviziji, ali i šire. Kostim, šminka, nastup, da ne pričamo o pesmi In Corpore Sano s kojom je prošla u finale. Zato smo vas na mrežama pitali – Šta je ono što razlikuje Konstraktu od ostalih izvođača na Evroviziji.

Iako je većina rekla baš ono što smo i očekivali – snažna poruka, originalan nastup, hrabrost, zarazni ritam, energija, harizma, neobična lepota sa onim predivnim plavim očima, bilo je i onih koji su nas zasmejali.

„Lavor“, piše jedna čitateljka, a druga „ne samo da je ona posebna nego je posebna i poruka pesme sa kojom se plasirala u finale. Originalna je, mislim da je već postigla zavidan uspeh, a sa druge strane ima zdravu porodicu, decu i supruga, neprocenjivo. O njoj kao osobi svi imaju najlepše mišljenje komšiluk, roditelji u školi (sticajem okolnosti deca nam idu u istu školu, lično je ne poznajem), tako da je u pitanju potpuno ostvarena i obrazovana žena. Ja joj želim sve najbolje i navijam za nju.“

Jednu Radenku zanima „zašto su bokal izbacili? Mislim da je to greška, ali možda su morali“, a tu su i odgovori kao što su – knjižica, šiške, malo čovek da mućne glavnom za promenu.

I baš o tome smo pisali u tekstu „Mislim da znam zašto mi Konstrakta ide na živce“, pa uživajte u čitanju.

***

Bonus video: Evrovizija nekad i sad

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram