Važna činjenica o Konstraktinin stajlinzima koja nam je promakla

Konstrakta
Konstrakta Foto: EBU Nathan Reinds/Eurovision Song Contest

Zbog ovoga je još više volimo.

Ana Đurić Konstrakta će večeras nastupati na Evroviziji i svi već s nestrpljenjem iščekujemo veliki trenutak i nadamo se velikom uspehu.

Pored toga što je napravila neverovatan zaokret na srpskoj muzičkoj sceni, Konstrakta je na najbolji način iskoristila evrovizijsku pažnju, a ovaj put pričamo o njenim modnim izborima.

Ona naime gotovo uvek nosi kreacije domaćih brendova.

Dizajnerka Aleksandra Lalić je bila zadužena za nekoliko autfita koje je Konstrakta iznela.

Za beli kombinezon od pamuka sa faltama i naborima na nogavicama se šuška da će možda biti obučen večeras, a isti takav od crvenog pamuka je pevačica nosila na oficijalnim slikama za pesmu Evrovizije.

Neobičan dizajn kombinezona koji asocira na haljinu, fantastično zaokružuje efekat iznenađenja kojim Konstrakta odlično barata.

Upečatljiv nakit je ono što nam zapada za oko pored neobičnih modnih kreacija, a on je delo brenda fcking.lion iza čijeg imena stoji dizajnerka Ana Anđelić.

Glomazni pojasevi, prstenje i broševi našli su se na skoro svim Konstraktinim modnim kombinacijama, uključujući i njene pozadinske igrače čija garderoba je takođe okićena efektnim zlatnim nakitom koji elegantno upada u oči.

A u svoje slobodno vreme, Ana Đurić nastavlja sa promocijom domaće mode i mladih dizajnera pa je tako odlučila da tokom svog leta za Torino nosi majicu brenda Manonija koja na sebi ima reči „odmor je otpor“.

Možemo da zaključimo da je Konstrakta postala apsolutni idol svih nas, sve vreme nas podseća na važne stvari, nekako ne dozvoljava našim glavama ni minut odmora i tera nas da budemo potpuno angažovani dok pratimo svaki njen pokret. Tako su i njeni modni izbori anagažovani, to jest okrenuti podršci domaćim brendovima.

Bonus video: Evrovizija nekad i sad 


***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram