Dekolte do pupka zbog kojeg je najlepša Jugoslovenka najurena sa televizije

Vlatka Pokos Foto: Printscreen Instagram/vlatkapokos

Njenu haljinu su mnogi smatrali neprimerenom.

Davne 2000. godine je Jugoslavijom odjeknula afera dekolte u čijem glavnom središtu se našla prelepa Vlatka Pokos.

Vlatka je te godine vodila izbor za Miss Hrvatske na HTV-u kada je obukla nezaboravnu crnu haljinu s dekolteom do pupka zbog čega je dobila otkaz. Naime, tadašnji urednik Zabavnog programa Velimir Đuretić je njen autfit smatrao je neprimerenim.

„Ti koji misle da je vulgarna neka pogledaju kako se oblače naše pevačice koje nastupaju u jeftinim grudnjacima… Neko može da misli da je haljina bila preslobodna, ali vulgarna sigurno nije jer je prefinjena i skupa“, rekla je ona jednom prilikom o čitavom skandalu i za 24sata.hr.

Vlatka je dugo živela u Kanadi iz egzistencijalnih razloga, a sada je rešila da se vrati u domovinu mada još uvek ne zna koliko će se zadržati ovde.

I u svojoj 52. godini Vlatki polazi za rukom da izgleda sjajno i ne libi se da pokaže svoje telo u kupaćem kostimu pa bi sve mi mogle da naučimo nešto od nje.

Jednom prilikom se za hrvatski Story osvrnula na činjenicu da izgleda veoma mladoliko, te da može da parira daleko mlađim koleginicama. Vlatka je istakla da vitku liniju zahvaljuje mediteranskoj ishrani, kao i da 80 odsto njene ishrane čini voće i povrće.

„Vrlo sam disciplinovana iako sam i gurman. Ceo život bavim se sportom i aktivna sam u svakom pogledu, i fizički i mentalno. Uz to, zaista imam jako dobru genetiku. Čim primetim da sam dobila kilogram, dva, izbacim hleb i pazim na količine koje konzumiram“, rekla je ona tada.

***

Bonus video: Poznate žene koje izgledaju sve bolje kako stare

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram