Da li je Madona upravo objavila da je gej

Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

TikTok video koji je pokrenuo lavinu.

Pop legenda Madona je okačila video na TikTok-u na kom se vidi kako pokušava da baci donji veš u kantu. Međutim, važniji je bio natpis koji je glasio „Ako promašim, ja sam gej!“ i s obzirom na to da je promašila, ljudi su to shvatili kao jasnu poruku.

Video je brzo postao viralan, nakon što su fanovi ostavljali komentare sa brojnim pitanjima, uglavnom o tome da li su ili ne svedoci „istorijskog trenutka“.

@madonna ♬ original sound - nudy georges

Doduše, nejasno je da li se izjasnila kao lezbejka ili biseksualka, iako je jedan komentator primetio da ovo drugo i ne bi bilo veliko iznenađenje.

„Madona je bukvalno decenijama bila biseksualka“, napisao je pre nego što je drugi fan odgovorio ističući da je pevačica rekla da misli da „svi imaju biseksualnu prirodu“ u intervjuu za „The Advocate“ 1991. godine.

U međuvremenu, drugi su pomenuli njen čuveni poljubac sa Britni Spirs i Kristinom Agilerom na dodeli „VMA“ nagrada 2003. Međutim, kada su u pitanju veze, Madona je uglavnom izlazila sa muškarcima. Bil je udata za režisera Gaja Ričija, glumca Šona Pena i fitnes trenera Karlosa Leona, sa kojim ima ćerku Lurd.

Što se tiče prošlih momaka, Madonu su takođe povezivali sa Vanila Ajsom, Majklom Džeksonom i Denisom Rodmanom.

**

Bonus video: Tamara – srpska hirurškinja u Brazilu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram