Da je život Ronaldove devojke film, rekli bismo – nerealno

Đorđina
na, SPAIN - Cristiano Ronaldo’s girlfriend Georgina Rodriguez announces her new 'I Am Georgina' (Spanish: Soy Georgina) Netflix documentary --------- * USA: +1 310 798 9111 / [email protected] Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kristijano Ronaldo, fudbaler i milijarder, nedavno je objavio da čeka blizance sa partnerkom Đorđinom Rodrigez, igračicom i modelom. A ko je zaista lepa Đorđina, devojka koja je danas od glave do pete obučena u Gucci i Chanel, a nekada je radila za 14 dolara dnevno i imala teško detinjstvo?

Đorđina Rodrigez je 27-godišnja igračica i manekenka pored koje se Ronaldo skrasio pre nekoliko godina. Koliko je voli, on između ostalog pokazuje i skupim poklonima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

Tako Đorđinu neretko vidimo celu obučenu u Louis Vuitton, Chanel, Gucci i slične brendove, kako pozira dok leti privatnim avionom…

A nekad nije bilo tako. Đorđina je pre Ronalda vodila sasvim drugačiji život.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

Konobarica i prodavačica

Đorđina je zapravo nekadašnja konobarica, koja je potom postala prodavačica u radnji, pa onda model i na kraju slavna pratilja Kristijana Ronalda. Njih dvoje su poslednjih godina nerazdvojni i imaju trogodišnju ćerkicu.

Pre nego što je ušla u svet mode, ova Argentinka je bila igračica koja je učila engleski jezik u Londonu pre nego što je postala model.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

Mada se ne zna mnogo o njenom odrastanju, strani mediji su više puta pisali o tome kako je imala teško detinjstvo. Zato se, čim je bila dovoljno odrasla da može da radi, preselila u Španiju gde se zaposlila kao konobarica.

Potom je počela da radi u radnji brenda Massimo Dutti.

“Volela sam da radim među luksuzom, a za to mi je bio potreban engleski jezik“, priznala je ona jednom prilikom, a prenosi portal scmp.com.

Zato ga je i učila u Londonu, gde je usput radila kao dadilja jednoj porodici u Bristolu. Zarađivala je tada 14 dolara na sat.

A kada je savladala jezik, vratila se u Madrid gde joj se ostvario san – zaposlila se 2016. u Gucci radnji. I baš tu joj je sreća zakucala na vrata. Upoznala je ljubav svog života, čuvenog Kristijana Ronalda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

“Njegova visina, njegovo telo, lepota, sve me je privuklo. Tresla sam se pred njim, ali varnice su sevnule“, setila se u jednom intervjuu Rodrigez.

Moderna bajka

Nakon toga njih dvoje su se sreli na jednom Dolce&Gabanna događaju, gde je bilo jasno da je ljubav buknula. Navodno, desilo se sve spontano i slučajno, bez posrednika i zajedničkih prijatelja.

I tako je u medijma počela da živi ova moderna bajka – princ koji je našao svoju neznanu običnu devojku i uveo je u svet koji je do tada samo mogla da sanja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

Nakon toga Đorđinin život se zaista preko noći promenio – od posla u butiku gde je dobijala oko 350 dolara nedeljno, ona je stigla do toga da gaji decu s jednom od najpoznatijih (i najbogatijih) ljudi na planeti. Njeni klasični svakodnevni autfiti imaju potpis Gucci i Chanel, na Instagramu je prati preko 28 miliona ljudi.

I čini se da ona zaista uživa u tom luksuzu o kom je kao devojka mogla samo da mašta. I voli da pokazuje drugima u kakvom blagostanju živi – barem tako deluje ako se pogledaju njeni nalozi na društvenim mrežama.

Đorđina danas sa Ronaldom ima veliku porodicu – njihovu zajedničku ćerkicu i njegovo troje dece koje je dobio pre nje. Sada će njihov dom biti bogatiji za još dve bebe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Jedina stvar koja u svemu tome bode oči je to što Ronaldo nikako da oženi Đorđinu. Sumnjaju zato mnogi da ova ljubav i nije tako bajkovita kako se čini.

“Zašto da ne – jednog dana ćemo se sigurno venčati“, kazao je ranije Ronaldo i napomenuo da je to želja njegove – majke.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

 

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO: Poznate Lepotice i Zveri