Ćerka Zorana Cvijanovića je lepotica koja je osvojila Los Anđeles

Foto:Nemanja Jovanović; printscreen/instagram.com/milenacvijanovic

Dar za glumu nasledila je od oca.

Život glumca Zorana Cvijanovića obeležile su mnoge velike i važne uloge, a on svojim najvećim uspehom smatra ćerku Milenu koja je krenula njegovim stopama.

U javnosti Milenu sa ocem skoro da i nismo imali prilike da vidimo, ali to i ne čudi, s obzirom na to da se još kao tinejdžerka preselila u inostranstvo, tačnije Ameriku gde je upisala čuveni Univerzitet Berkli.

Put ka ostvarenju njenog sna u Americi nije bio lak, naročito jer je poznati glumac upravo u trenutku kada je Milena trebalo da upiše univerzitet zapao u veliku finansijsku krizu, te je Milena sama morala da skuplja novac za školarinu.

Na kraju je uspela da upiše Berkli, gde godišnja školarina košta od 40.000 dolara.

Kako je i sama navela u eseju koji je pisala, pored osnovih troškova za koje je sama sakupila novac, roditelji su joj pomogli jer su uspeli da prikupe još jedan deo novca potreban za putne troškove, smeštaj i ishranu, zdravstveno osiguranje, knjige…

Neposredno nakon završetka studija, Milana se pre četiri godine udala, a fotografije sa svog venčanja je podelila na društvenim mrežama.

Danas ona živi u Los Anđelesu, gde se bavi muzikom i glumom, i to veoma uspešno, a u nastavku pogledajte njene fotografija sa Instagrama:

*

*

***

BONUS VIDEO: TOP 10 lepotica bez šminke

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram