Sergej Ćetković i njegova žena doneli važnu odluku o svojim usvojenim ćerkama

sergej ćetković
Foto: M. M./ATAImages

Devojčice su usvojili neposredno nakon što su se rodile.

Sergej Ćetković i njegova supruga Kristina imaju dve ćerke, Lolu i Milu. Nije tajna da su supružnici devojčice usvojili neposredno nakon što su se rodile. Lola je u njihov dom stigla 2010, a dve godine kasnije pridružila im se i četvoromesečna Mila.

„Lola je bila predivna, mirna beba, samo se smejala. Njen dolazak pamtim kao jedan od najlepših trenutaka u životu. Nije bilo straha, odmah smo se uklopili kao da smo oduvek bili zajedno. Mila je bila jako nemirna kao beba. I sada u šali kažem: da je Mila bila prva, ne bismo poželeli drugo dete“, prisetila se Kristina prvih dana roditeljstva.

Sergej i njegova supruga od svojih naslednica nikada nisu krili da su usvojene. Stalno su im govorili da su ih oni rodili iz srca, piše hellomagazin.rs.

„Njih dve odavno znaju da su usvojene i to je ono najvažnije. Nema nikakvih zabranjenih tema ili laži u našem odnosu. Nikada nismo ni pomislili da im sakrijemo nešto. One sve znaju i, ako budu želele da upoznaju svoje biološke roditelje, uradićemo sve što je u našoj moći da se to desi. To su normalne stvari, nemam nikakav strah od toga jer im niko ne može biti više majka i otac od nas dvoje, bez obzira na to što ih nismo rodili“, jasan je Sergej, koji ima samo jednu poruku.

„Mi smo im bili suđeni, za nas su se rodile, kao što smo se i mi rodili da njima budemo roditelji. Bog je za nas imao takav plan i hvala mu na tome.“

BONUS VIDEO: Jelena Đoković: Šta me je privuklo konceptu svesnog roditeljstva

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram